Vacature Procesmanager Sorteren Den Bosch

 • s-Hertogenbosch
 • HBO/WO
 • Logistiek
 • Professional
 • Geplaatst op 1-11-2021
Zorgen voor de aansturing van de Teamleiders en een effectief sorteerproces. Dat vraagt om resultaatgerichtheid, flexibiliteit en sociale vaardigheden.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

Pim van der Velde

Wat ga je doen?

Procesmanager Sorteren is een nieuwe functie die is ontstaan vanuit organisatieontwikkelingen binnen Mail waarbij de aansturing op de sorteercentra van de processen Sorteren en Voorbereiden worden samengevoegd. Je hebt een leidinggevende functie, waarbij je samen met de overige Procesmanagers Sorteren verantwoordelijk bent voor de gehele bedrijfsvoering in het sorteercentrum. Je bent dus van onderdeel van een team waarmee je iedere dag, samen met de   teamleiders Sorteren en de medewerkers ervoor zorgt, dat de doelstellingen van het Sorteercentrum worden behaald. Hierbij respecteer je het budget en ben je creatief in het zoeken naar verbetermogelijkheden binnen de gestelde kaders. Je bent dus erg resultaatgericht. 
Tegelijkertijd vind je dat goede resultaten verwezenlijkt worden als je gemotiveerde medewerkers in dienst hebt. Verbinding maken met anderen gaat je gemakkelijk af en je luistert naar behoeften van medewerkers, omdat je betrokkenheid erg belangrijk vindt. Ook bij organisatieveranderingen weet jij medewerkers goed te begeleiden, zonder de doelstellingen uit het oog te verliezen.
Tenslotte werk je ook intensief samen met andere collega’s binnen Operations, zoals de Control Room, Bezorgen en Stafmedewerkers. Samen zorgen jullie ervoor dat de post op tijd bezorgd wordt. Je vindt je eigen doelstellingen belangrijk, maar wil deze niet ten koste van de totaalprestaties van PostNL laten gelden.

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Dankzij jou realiseren we een effectief productieproces, zodat de juiste post op tijd bij de postbezorgers arriveert.

Je hebt 

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in een leidinggevende rol;
 • Kennis van logistieke processen en de methodiek Continu Verbeteren.

Je bent een verbinder die samenwerking en betrokkenheid stimuleert. Doelen realiseren spreekt je aan en je houdt ervan om continu je prestaties te verbeteren. Het sorteerproces draait 24 uur op een dag, dus je vindt het prima om op afwisselende tijden te werken in een roulatiepatroon, waarbij het zwaartepunt van de roulatie voornamelijk gericht is op ochtend en middagdiensten.

Wat bezorgen we jou?

 • Een salaris van minimaal € 3.896 tot maximaal € 5.518 bruto per maand bij 37 uur, schaal 11; 
 • 8% vakantiegeld en 25 vrije dagen als je fulltime werkt; 
 • Collectieve zorgverzekering en goed pensioen via ons eigen PostNL pensioenfonds;
 • Goede interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Lees hier meer over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
Een nieuwe en uitdagende functie binnen de operatie. Je komt te werken in een informele sfeer waarbij je, samen met je team en met andere collega’s uit de operatie, dagelijks grote impact maakt op het logistieke proces van PostNL.

 

Solliciteren?
Bij vragen over deze functie kun je contact opnemen met Sami Lyarnazi, Regiomanager Sorteren via sami.lyarnazi@postnl.nl. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met Pim van der Velde pim.van.der.velde1@postnl.nl of 06-49637040.


PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent.
 

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Dit betekent dat je bij je indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overleggen.
Wij doen de deur niet open voor ongevraagde bezorging van kandidaten voor deze functie door bureaus.

 

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s. In verband met het coronavirus voeren we dit gesprek zoveel mogelijk online via video.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!