Vacature Product Manager Data E-Commerce plug-Ins

 • Den Haag
 • HBO/WO
 • Commercie
 • Professional
 • Geplaatst op 21-12-2021
Zorgen voor nieuwe integratiemogelijkheden zoals plug-ins en implementatie hulpmiddelen, waarmee e-commerce ondernemers sneller en makkelijker onze data oplossingen kunnen gebruiken.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

Alyssa Bhoendie

Alyssa Bhoendie

Wat ga je doen?

Als dé favoriete bezorger helpen we e-commerceklanten groeien met onze digitale oplossingen. Als integratiespecialist binnen de afdeling Data Solutions draag je bij aan een snelle en gemakkelijke afname van datadiensten. Onze data is goud waard en de klanten van PostNL raken daar steeds meer van overtuigd.

Als Integratiespecialist ontwikkel je innovatieve integratie-oplossingen die bijdragen aan de digitale strategie van PostNL. Je vertaalt klantwensen naar technische integratie-oplossingen, zoals plug-ins, voor verschillende webwinkelplatformen, en maakt de vertaalslag naar Solution Design. Je focust op e-commerce klanten en voert gesprekken met partners, platformen en intermediairs over de meest succesvolle manier om data oplossingen daar te integreren. Vervolgens initieer en coördineer je de ontwikkeling van integratieoplossingen van A tot Z. Én je beheert ze. Kortom, jij bent de eigenaar van de integratie-oplossingen. 

Je bent goed op de hoogte van wat er speelt in de markt op gebied van API integratie. Je treedt in contact met relevante spelers en gebruikt deze kennis en mogelijkheden om de integratie roadmap te voeden. Je weet hoe je de verbinding maakt met collega’s en staat op de bok voor de klant. Ook adviseer je ons (senior) management over visie, strategie en kansen rondom te ontwikkelen data integratiediensten. Dit doe je vanuit de klantbehoeften met fact-based onderbouwing.
 

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Met jouw expertise op het gebied van e-commerce integraties ga je ons helpen onze doelen te realiseren. Hoe?  Door te zorgen dat we de toegang tot onze gave data e-commerce oplossingen voor klanten gemakkelijker maken. Je kan echt verschil maken door een grote dosis energie, business creativiteit en lef te tonen.
 

Je hebt:

 • Werk/denkniveau: HBO/WO 
 • Werkervaring: minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke rol
 • Gedegen e-commerce markt- en domeinkennis 
 • Relevante IT kennis van plug-ins, API integraties en e-commerce platformen 

Je bent ‘thought leader’ op het gebied van API integraties en hebt gedegen kennis van Agile werken. Je bent nieuwsgierig en ondernemend en bent een kei in stakeholder management. 
 

Wat bezorgen we jou?

 • een salaris van minimaal € 3.700 tot maximaal € 5.300 bruto per maand (schaal 11) bij 37 uur; 
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen als je fulltime werkt;  
 • collectieve zorgverzekering een goede pensioenregeling via ons eigen PostNL pensioenfonds;
 • goede interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;

Lees hier meer over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Je werkt in een informele omgeving, waar hard wordt gewerkt maar ook veel gelachen! Er is volop ruimte voor eigen initiatieven. Deze functie is een mooie kans om jouw ondernemerschap in een Agile omgeving toe te passen, op een afdeling met een start-up spirit binnen een grote organisatie.

 

PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent

 

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Dit betekent dat je bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overleggen. 
Wij doen de deur niet open voor ongevraagde bezorging van kandidaten voor deze functie door bureaus.

 

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s. In verband met het coronavirus voeren we dit gesprek zoveel mogelijk online via video.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!