Menu

Recruiter Regio Noord Holland

  • HR
  • Amsterdam
  • Tijdelijke baan
  • Professional

Ben jij die evaren Recruiter en woon je in de regio Noord Holland en ben je op zoek naar een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving? Check dan snel deze super leuke vacature!

Uitdagingen

Als recruiter ondersteun jij de organisatie in haar bedrijfsdoelstellingen, doordat jij intern en extern de juiste kandidaat voor de vacature selecteert. Je doet dit voor alle operationele, administratieve en leidinggevende functies t/m schaal 7. Hiervoor heb je eerst een uitgebreide intake gedaan met de hiring manager en zodoende weet je precies wie je zoekt. Dagelijks monitor je jouw openstaande vacatures en zorg je dat iedere sollicitant een prettig selectieproces bij PostNL ervaart. De manier waarop je jouw kandidaten het selectieproces laat beleven en de snelheid waarmee je dat doet bepalen het succes in een sterk veranderende arbeidsmarkt. 

Je vindt het leuk om vernieuwing mee te maken. Je denkt en beweegt mee met technologische ontwikkelingen en veranderingen op gebied van recruitment. Dit doe je niet alleen. Samen met een team recruiters, wervingsspecialisten en selectieproces experts zorgen we jaarlijks voor zo’n 10.000 nieuwe medewerkers. Kortom, de komende jaren ben jij samen met je collega’s in het team van Recruitment de drijvende kracht achter de versnelde transformatie van Recruitment én daarmee van PostNL.

Je verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van interne en externe kandidaten, voor alle functies t/m schaal 7. Als Recruiter bij PostNL registreer je en beheer je vacatures in het e-recruitmentsysteem. Daarnaast zorg je voor een juiste en volledige intake bij de hiring manager, zodat je weet aan welke specifieke kenmerken de vacature en de kandidaat moeten voldoen.  Je voert selectiegesprekken met kandidaten (alleen of waar nodig samen met hiring manager) en beoordeelt de geschiktheid voor de functie. Onze kandidaten zijn ook klanten van PostNL. Jij zorgt ervoor dat zij een positieve beleving hebben van ons werving- en selectieproces.  Je beschikt over de volgende competenties; goed luisteren, stelt vragen om zaken scherp te krijgen en communiceert transparant en professioneel. Binnen het Operationele team van recruiters deel je ervaring met je collega’s en je gaat ervoor om je werk iedere dag een beetje beter te doen. 

Wat breng jij mee?

Je hebt ervaring met het werven en selecteren van kandidaten. Daarnaast heb je kennis van recruitmentprocessen en weet wat de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt zijn. Je weet hoe je vacatures aantrekkelijk en correct moet publiceren en registreren. Jouw sociale vaardigheden voor het voeren van intake en selectiegesprekken zijn uitmuntend. Uiteraard neem jezelf initiatief en kan je goed zelfstandig werken. Je vindt reizen door het land geen probleem en je bent flexibel in je werktijden als er een grote werving en selectie piek is. Je bent in het bezit van eigen vervoer (auto) en bij voorkeur woonachting in de regio Noord-Holland. 

Wat bieden wij jou?

  • Salaris: minimaal EUR 2070,- en maximaal EUR 3090,- bruto per maand op basis van 37 uur per week en afhankelijk van je werkervaring; 
  • De mogelijkheid om concreet wat te betekenen voor een juiste bezetting bij PostNL. Zonder jou geen nieuwe collega’s; 
  • Een hele leuke en verantwoordelijke baan binnen Recruitment; 
  • Een baan met diverse werkplekken en interne klanten door het hele land;  
  • Binnen Recruitment verwachten we veel vernieuwing en technologische ontwikkelingen. Er is ruimte om veel te leren en stimulering van persoonlijke ontwikkeling; 
  • Een smartphone;

 

Tot slot, een omgeving die graag duidelijk wil zijn over wat er van je verwacht wordt. Zowel qua verantwoordelijkheden als gedrag. We geven je de ruimte op de manier waarop je dat doet (het ‘hoe’) zodat je het beste uit jezelf kan halen. Het betreft een functie voor de duur van 1 jaar.

Kan ik je helpen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

0623450642 stuur een mail

Gerda Betlem - de Vos