Menu

Senior Agile Coach

 • IT
 • Den Haag
 • Reguliere baan
 • Professional

Ben jij de ervaren Agile coach die PostNL én vier collega-coaches de weg wijst naar vernieuwing en naar een toppositie in logistiek en e-commerce? 

Uitdagingen

De strategie van PostNL is gericht op de transformatie naar brede dienstverlening, van betrouwbare logistiek tot excellente e-commerce. Daarvoor is een wendbare en innoverende organisatie nodig. Als ervaren Agile coach werk je met jouw team aan een effectieve en doelgerichte transitie, waarbij leiderschap, synergie en kwaliteit voorop staan. En waarbij in de tussentijd het werk bij het grootste en modernste logistieke netwerk in de Benelux gewoon doorgaat: het bezorgen van 8 miljoen poststukken en bijna 700.000 pakketten per dag.

Je verantwoordelijkheden

Binnen de afdeling Business IT Customer Excellence stuur je het team van Agile Coach aan dat werkt aan kennisuitwisseling en doorontwikkeling van het vak van Agile coach voor heel PostNL. Je streeft naar een hoog niveau van professionaliteit, door begeleiding, trainingen en bilaterale gesprekken. Voor de organisatie ben je het centrale aanspreekpunt voor alles dat met Agile coaching te maken heeft. Daarnaast heb je jouw eigen ‘klanten’: één of meerdere MT’s van onze business units, de business owners en het senior management. Je gaat aan de slag met de Agile leadership en traint hen in nieuwe vaardigheden, zodat zij de voorwaarden kunnen creëren om de Agile teams optimaal te laten functioneren. Jouw enthousiasme zorgt bovendien voor draagvlak voor deze nieuwe manier van werken. Werken aan de volwassenheid van de Agile teams binnen PostNL en aan blijvende verandering is geen eenvoudige opdracht, maar je kunt veel bereiken. Een bijzondere kans voor een Agile coach met visie en leiderschapskwaliteiten!

Wat breng jij mee?

Jij hebt de uitdagingen van een Agile transformatie persoonlijk meegemaakt bij een grote organisatie, ook vanuit het perspectief van aansturing van processen en mensen. Daardoor ben je in staat om individuen, teams, afdelingen en managers te leiden, in beweging te krijgen en te ontwikkelen. Je geeft ruimte voor eigen inbreng, omdat je gelooft dat we alleen samen echte stappen vooruit kunt zetten. Verder heb je:

 • een afgeronde opleiding op academisch niveau en toepasselijke (trainings)certificaten;
 • stevige ervaring als Agile coach;
 • leidinggevende ervaring in organisaties in een veranderende omgeving.

 

Wat bieden wij jou?

Een baan waarin je rechtstreeks invloed hebt op de vormgeving van de Agile organisatie en het Agile coachingsvak binnen PostNL. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor de professionaliteit in jouw team en een goede werksfeer. Je gaat bovendien kennismaken met veel onderdelen van onze fascinerende organisatie – denk aan Pakketten, MailNL, Customer Excellence of International. Daarnaast bezorgen wij jou:

 • een salaris van minimaal € 4139,- tot maximaal € 6019,- bruto per maand (schaal 12), op basis van een 37- urige werkweek en afhankelijk van jouw ervaring
 • een reiskostenvergoeding, vakantiegeld, een bijdrage aan jouw pensioen en korting op diverse verzekeringen;
 • een werkweek van 37 uur
 • Standplaats Den Haag

  Bij vragen, neem contact op met Smahan Bouchtaoui, PostNL Professional Recruitment via smahan.bouchtaoui@postnl.nl

  Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), referentiecheck en een pre-employment screening zijn onderdeel van de selectieprocedure. 

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Dit geldt zowel voor W&S-, interim-, als detacheringbureaus.

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!

Kan ik je helpen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

0682174659 stuur een mail

Smahan Bouchtaoui

Smahan Bouchtaoui