Vacature Senior Front-end Developer Team Artemis

 • Den Haag
 • HBO/WO
 • IT - software development
 • Professional
 • Geplaatst op 9-11-2022
"Maak samen met ons de belangrijkste (data) supply chain van Nederland real-time visueel door als senior frontend developer bij team Artemis aan de slag te gaan bij onze 'Digitale Ketensturing' afdeling.

Heb je vragen over deze vacature? Bel me gerust, of stuur me een bericht via e-mail of WhatsApp.

Lee Verschuren

Lee Verschuren

Wat ga je doen?

PostNL heeft de ambitie om uit te groeien tot het meest efficiënte en innovatieve logistieke post en e-commerce platform in de Benelux. Daarom bouwen wij aan een afdeling genaamd ‘Digitale Ketensturing’. Ons doel is het digitaliseren van onze volledige pakketten supply chain (gemiddeld 1,1 miljoen pakketten per dag), deze data gedreven en inzichtelijk maken voor gebruikers. Zo zorgen we ervoor dat we de supply chain zo efficiënt, effectief en duurzaam mogelijk kunnen plannen en bijsturen.   

 

Als senior frontend developer wordt je onderdeel van het team Artemis. Het team is opgericht om decision making layer applicaties te bouwen. Door de applicaties vloeit near realtime data en de applicaties moeten de data gebruiksvriendelijk presenteren worden zodat de interne PostNL organisatie lastige beslissingen kan te nemen in het plannen en bijsturen van de operatie.

 

Een voorbeeld van een applicatie is de asset monitor. Het doel van deze applicatie is om de verdeling van de 300.000 rol containers te verbeteren en verlies te verminderen. Het hogere doel is om dit uit te breiden naar alle operationele assets van PostNL. Samen als een team van 2 back-end engineers, 2 front-end engineers, 1 lead engineer, 1 scrummaster, 1 business analist en 1 product owner ga je aan de slag om dit te realisteren.

 

Om dit als front-end engineer voor elkaar te krijgen kan je gebruik maken van: TypeScript, Vue, GraphQL en JSON. Daarnaast werken we binnen PostNL zoveel mogelijk AWS serverless en CI/CD.

Onze ambitie

Al 220 jaar zijn we in staat met de markt mee te bewegen en zelfs een stap voor te lopen. Samen bezorgen we gemiddeld meer dan 1.1 miljoen pakketten per dag. Ons doel: de favoriete bezorger van Nederland blijven. We geloven dat vooroplopen in technologie en de inzet van logistieke intelligentie ons hierin helpt. Daarom vind je bij ons real-time besturingssystemen, en geavanceerde toepassingen van onder andere IoT, AI ,data science, CI/CD en ontwikkelen we zoveel mogelijk AWS serverless oplossingen. In jouw rol als frontend developer ben je een belangrijke schakel in het inzichtelijk maken van real-time oplossingen.

Je bent iemand met meerdere jaren project ervaring als developer en op basis van kundigheid een visie kan voorstellen en beslissingen durft te toetsen. Het team zoekt iemand die constructief in gesprek gaat met het team om de passende oplossing te vinden en graag de kennis wilt delen om het team vooruit te brengen. Het team is informeel, high energy en bevat een stevig fundament aan technische kennis.

 

Daarnaast heb je:   

 • Ervaring als frontend developer waarbij je hebt gewerkt met in ieder geval: TypeScript, Vue, GraphQL en JSON;
 • Meer dan 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol binnen een complexe IT, tech en/of innovatieve omgeving;
 • Ervaring in het werken in een agile omgeving.
 • AWS ervaring of de ambitie om meer te leren over AWS en het werken hiermee in een mission critical omgeving.

Wat bezorgen we jou?

Wat bezorgen we jou?

Als organisatie bevinden we ons in een unieke fase waarin je veel ‘greenfield’ situaties tegenkomt. Met Digitale Ketensturing zijn we ambitieus, maar je staat er niet alleen voor. Naast collega’s vanuit verschillende IT-disciplines en een engineering community krijg je ondersteuning vanuit logistiek specialisten en collega’s met verschillende achtergronden. Samen maken we van PostNL een ‘tech company’.

 

Jouw ontwikkeling gaat verder dan deze functie. We zullen je stimuleren te groeien als persoon en faciliteren met de juiste doorgroeimogelijkheden. Daarbij faciliteren we in de nodige trainingen in onder andere AWS;

  

Daarnaast ontvang je:   

 • Een salaris van minimaal €3.544 tot maximaal €5.629 (salarisschaal 10/11) op basis van 37 uur per week;
 • Een werkweek van 32-37 uur met een gezonde ‘werk-privé’ balans;
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een engineering laptop, telefoon, vakantiegeld, pensioen, winstdeling en thuiswerkvergoeding.


Interesse?

Ben je er klaar voor om te werken binnen een innovatieve afdeling van PostNL als frontend developer? Solliciteer dan op deze functie door het delen van je cv.  PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent.

 

Wil je graag meer informatie over de vacature of sollicitatieprocedure? Ook natuurlijk als je misschien niet helemaal de match ziet ben je van harte welkom om eens te praten en samen de match te vinden.

 

Neem dan contact op met Lee Verschuren, IT recruiter, via 06-13011905 of lee.verschuren@postnl.nl.

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s. Het eerste gesprek zal meestal online via video zijn.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!