Menu

Vacature Senior HR Business Partner Logistiek

 • Den Haag
 • HBO/WO
 • HR
 • Professional
Zorgen voor een optimale samenstelling van de mensen die bij en voor ons werken. Dat doe jij met jouw prima coachings- en adviesvaardigheden en je lef om het voortouw te nemen als het gaat om bedrijfsovernames, organisatieveranderingen en de personele gevolgen daarvan.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

Asmara Visser

Asmara Vissers

Wat ga je doen?

ls senior HR business partner Logistiek begeleid je uiteenlopende veranderprojecten. Je coacht het management en adviseert over de gewenste personeelsontwikkelingen en opleidingsbehoefte. Je draait je hand niet om voor HR analytics en past de uitkomsten toe in een fact-based advies. Je denkt mee, maar je biedt indien nodig ook tegenwicht. Om integrale adviezen te kunnen geven, onderhoud je nauw contact met de controller/financial business partner, de HR expertteams (recruitment, talent management, mobiliteit) en HR-services. Proactief, resultaat- en doelgericht zorg je ervoor dat de business het juiste HR-beleid toepast en zo de bedrijfsdoelstellingen weet te behalen. 

 

Logistiek is de tak van sport binnen PostNL waar we diverse diensten verlenen voor klanten die aanvullend zijn op de bezorging van Pakketen. Voorbeelden zijn Fulfilment activiteiten, maatwerkoplossingen in bezorging, bezorging binnen strakke of geplande tijdskaders of bezorging over de drempel bij klanten thuis. Logistiek is opgebouwd uit verschillende bedrijven zoals oa PostNL Fulfilment, PostNL Extra@home, PostNL Cargo, PostNL Express, Mikropakket en PS Nachtdistributie. 

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Jij houdt het management scherp op de verschillende HR thema’s en vertaalt strategie naar concreet advies, zodat de mensen die bij en voor ons werken optimaal in hun kracht staan. 

Je hebt: 

 • Minimaal een hbo opleiding op het gebied van personeelsmanagement of bedrijfskunde;  
 • 5-7 jaar relevante HR werkervaring; 
 • kennis van bedrijfsstrategie en ervaring met de commerciële uitdagingen die  horen bij een groeiende sector zoals de dynamische e-commerce omgeving van PostNL Pakketten & Logistiek.

 

Je durft kritische vragen te stellen om te bepalen hoe je op HR gebied het senior management het beste kan ondersteunen. Hierbij maak je optimaal gebruik van je verbindende communicatiestijl, analytisch vermogen en weet je structuur aan te  brengen in een snel groeiende organisatie.

Wat bezorgen we jou?

 • een salaris in schaal 10 van minimaal € 3.339,-  tot maximaal € 4.601,- bruto per maand op basis van een fulltime contract van 37 uur; 
 • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen als je fulltime werkt, een variabele winstuitkering en een gunstige pensioenregeling; 
 • een tegemoetkoming in je reiskosten; 
 • opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden via de online PostNL leeromgeving; 
 • een jaar contract en op termijn een vaste aanstelling 

 

Als het HR geweten voor senior management zorg jij dat de juiste mensen op de juiste plek zitten en doen waar ze goed in zijn. Je bent onderdeel van een team van toegewijde professionals en krijgt de kans om je met alle HR thema’s te bemoeien binnen dit boeiende bedrijf, dat al 220 jaar onderhevig is aan verandering.  

 

Interesse?

We ontvangen je CV en motivatie graag voor 26 augustus. In verband met de vakantieperiode krijg je na 26 augustus reactie op je sollicitatie.

 

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Gijs Oppenheimer, Manager HR Logistiek, via 06-51896947.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Asmara Vissers, corporate recruiter, via asmara.vissers@postnl.nl

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!