Vacature Senior HR Business Partner

 • Den Haag
 • HBO/WO
 • HR
 • Professional
 • Geplaatst op 31-5-2021
Binnen een commerciële logistieke omgeving, proactief adviseren, inspireren en uitdagen van senior management op HR-thema's die bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen van. Zijn dit termen die bij jou passen? Dan is deze baan je op het lijf geschreven.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op via WhatsApp, telefoon of e-mail.

Laurine Moelijker

Laurine Moelijker

Wat ga je doen?

Als senior HR business partner durf je verantwoordelijkheid te nemen in een MT en ben je in staat om diverse veranderprojecten te begeleiden. Je coacht het management en adviseert over de gewenste personeelsontwikkelingen en opleidingsbehoefte. Je draait je hand niet om voor HR analytics en past de uitkomsten hiervan toe in een fact-based advies. Je denkt mee met het management, maar je biedt als senior HR business partner indien nodig ook tegenwicht. Om integrale adviezen te kunnen geven, onderhoud je nauw contact met de financial business partner en sta je in nauwe verbinding met de HR expert teams zoals recruitment, talent management, mobiliteit en HR services. Je deelt jouw goede en minder goede ervaringen met je collega’s en gaat ervoor om je werk steeds een beetje beter te doen. Elke dag weer!


Voor de afdeling Commercie van PostNL Pakketten, het onderdeel dat je gaat servicen, zijn de belangrijkste uitdagingen op dit moment het verder inhoud geven aan een consistent en afgestemde klantbenadering, het klantwaardenmodel en cross-sales. Met jouw verbindende persoonlijkheid ga je proactief, resultaat- en doelgericht aan de slag zodat de business, met toepassing van het gewenste HR beleid, de bedrijfsdoelstellingen weten te behalen. 

Onze ambitie

PostNL Pakketten wil de favoriete bezorger van de Benelux zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Jij houdt het management scherp op de verschillende HR thema’s en vertaalt strategie naar concreet advies, zodat de mensen die bij en voor ons werken optimaal in hun kracht staan.

Je hebt:
•    HBO/WO-opleiding op gebied van HR of bedrijfskunde; 
•    5-7 jaar relevante HR werkervaring;
•    kennis van bedrijfsstrategie en ervaring in de uitdagingen die daarbij horen voor de organisatie en de ontwikkeling daarvan
Je durft kritische vragen te stellen om te bepalen hoe je op HR gebied het management het beste kan ondersteunen. Hierbij maak je optimaal gebruik van je verbindende communicatiestijl, analytisch vermogen en weet je op sensitieve wijze met tact te handelen;
Je voelt je thuis in een sterk veranderende commerciële omgeving, waarbij digitalisering en een Agile aanpak leidend zijn.

Wat bezorgen we jou?

•    een salaris van minimaal € 3509,- tot maximaal € 4836,- bruto per maand op basis van een fulltime contract van 37 uur, In overleg is 32 uur per week werken (verdeeld over 4 dagen) mogelijk;
•    8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen als je fulltime werkt
•    collectieve zorgverzekering en een goed pensioen via ons eigen PostNL pensioenfonds;
•    tegemoetkoming in je reiskosten, laptop, smartphone;
•    geweldige kantoorlocatie in Den Haag en de mogelijkheid om conform het nieuwe werken plaats en tijdsonafhankelijk te werken.
Als het HR geweten voor het management zorg jij ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek zitten en doen waar ze goed in zijn. Je bent onderdeel van een team van toegewijde HR-professionals en krijgt de kans om je met alle HR thema’s te bemoeien binnen dit boeiend bedrijf, dat constant onderhevig is aan verandering, al 220 jaar.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Ronald Leutscher, Manager HR en Sourcing, via telefoonnummer 06-51889275. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Laurine Moelijker, Corporate Recruiter, via telefoonnummer 06-82518681.

We ontvangen je reactie graag vóór 13 juni.

PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent.

Een pre employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Dit houdt in dat we bij indiensttreding verwachten dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overleggen. 

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s. In verband met het coronavirus voeren we dit gesprek zoveel mogelijk online via video.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!