Vacature Senior Marketeer Consument

 • Den Haag
 • HBO/WO
 • Marketing
 • Professional
 • Geplaatst op 5-5-2022
Zorgen voor meer enthousiaste en tevreden consumenten, door (strategische) marketingprojecten te begeleiden.

Heb je vragen over deze vacature? Bel me gerust, of stuur me een bericht via e-mail of WhatsApp.

Pim van de Velde

Pim van der Velde

Wat ga je doen?

Als Senior Marketeer werk je aan zowel strategische marketingvraagstukken als marketingcampagnes voor post en pakketten. Jij begrijpt als geen ander wat voor onze klant belangrijk is. Onze oplossingen zijn fysiek, digitaal, of een combinatie van beide, zo ook onze campagnes. De oplossingen die we onder de aandacht willen brengen bij de consument zijn altijd oplossingen die de consument gemak bieden zodat zij door kunnen gaan met de dingen die voor hen écht tellen. Dat bewaak jij als Senior Marketeer. Je werkt hierbij nauw samen met een grote variëteit aan collega’s zoals portfoliomanagement, retail, data, online specialisten, customer journey owners en communicatie en bent bekend met stakeholder management. Al ruim twee eeuwen bezorgen wij bijzondere momenten en maken we mensen blij. Met een gedreven team van zeven collega’s zijn we bij de afdeling Marketing & Platformen Consument continu bezig met vernieuwing en het verhogen van de klanttevredenheid van onze klanten. 

Hoe ziet je dag er uit?
We zijn druk bezig met de uitrol van de marketingstrategie en ook al met de plannen voor komende jaren. Hoe maken wij het verschil voor de consument. Hiervoor hebben we het consumentenmanifest ontwikkeld als hét uitgangspunt voor alle marketingcommunicatiecampagnes voor de komende jaren. Wij doen er alles aan om de consument ultiem gemak te bieden. De eerste campagne van 2022 die valt onder de campagneparaplu Ultiem Gemak is online frankeren is geweest. De campagne is afgerond, tijd voor de evaluatie. Wat zijn de campagne resultaten, en welk gedrag hebben we bij de consument kunnen realiseren. De ochtend gebruik je om de eerste onderzoeksresultaten te beoordelen.

Voor je het weet is het al weer zomer en zitten we middenin het maken van het marketingplan voor het komende jaar. Dit jaar willen we eerder beginnen, je hebt tijd geblokt om de eerste voorbereidingen hier voor te treffen. Jij bent de trekker vanuit ons team voor dit marketingplan. Belangrijk dat je de samenwerking zoekt met de andere business units en de overige marketeers uit het team. Er zijn uiteraard kaders, maar je hebt ook zeker voldoende vrijheid om hier je eigen touch aan te geven en te zorgen dat dit een goed plan is dat breed gedragen wordt. 

Samen doen we er alles aan om de favoriete bezorger van Nederland te blijven!


 

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Je bent actief op zowel de Post als de Pakkettenmarkt. Je ontwikkelt grotere above the line marketingcampagnes, en ook kleinere marketingcampagnes voor o.a. productintroducties. Mede dankzij jou kunnen we elke dag een stapje extra zetten, en helpen we de consument vooruit.

 
 

•    HBO/WO afgeronde relevante opleiding en minimaal 5 jaar vergelijkbare werkervaring op het gebied van (digitale) marketing en middelen. 
•    Ervaring met het opzetten van grote above the line marketingcampagnes.
•    Goede ervaring in het opstellen van een strategisch marketingplan voor de aankomende jaren en hoe je daarin alle stakeholders kan betrekken.
•    Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

Je bent gedreven, ondernemend en proactief. Je hebt een flexibel en hands-on mentaliteit. Daarnaast leg je gemakkelijk verbinding met zowel interne als externe stakeholders. Je ben in staat om ontwikkelingen in de markt te signaleren en deze door te vertalen naar ons business.

 

Wat bezorgen we jou?

•    Een salaris tussen € 3.974 en € 5.629 bruto per maand (schaal 11) bij 37 uur .
•    8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen als je fulltime werkt.  
•    Veel zelfstandigheid en vrijheid om je functie uit te voeren.
•    Goede interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. 
•    Goede werk-/privébalans met uitstekende thuiswerkmogelijkheden. 
•    Een nieuw gerenoveerd hoofdkantoor in Den Haag op loopafstand van Hollands Spoor. 

 

We staan midden in de samenleving en bieden je een baan met impact. Want jouw slimme oplossingen, ideeën en initiatieven hebben directe invloed op 17 miljoen klanten in Nederland. Inclusief jezelf! We zorgen voor een prettige, informele werkomgeving waarin jij met plezier kan werken. Samen geven we vorm aan de toekomst van e-commerce.

Interesse?
PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent. We nodigen je uit om te solliciteren met een korte motivatie en jouw CV. Je kunt reageren tot 20 mei. Daarna nemen we contact met je op om de status van je sollicitatie te bespreken.  

Contact
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sanna Blonk (Marketing & Communicatie Manager), telefoonnummer 06. 30 71 61 60. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je bellen met Pim van der Velde (Corporate Recruiter), via 06- 23606070

Een VOG en een pre-employment screening zijn onderdeel van de selectieprocedure.

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s. Het eerste gesprek zal meestal online via video zijn.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!