Menu

Teamleider Voorbereiden Utrecht

 • Operatie
 • Utrecht
 • Reguliere baan
 • Professional

Ben jij de teamleider die niet bang is voor deadlines en de nodige uitdagingen? Kun jij een team aansturen en tegelijk nadenken over de kwaliteit van het proces?

Uitdagingen

Op ons Voorbereiding centrum in Utrecht is het om vijf uur ’s morgens al erg druk. Postsorteerders  en voorbereiders zijn bezig om alle poststukken te sorteren en klaar te zetten, zodat de postbodes, postbezorgers en chauffeurs op tijd weg kunnen. Met in hun tassen en vrachtwagens precies de juiste poststukken. Jouw uitdaging is om dit vlekkeloos te laten verlopen en dankzij jouw persoonlijke vakmanschap een stabiel proces neer te zetten. Met voorspelbare en betrouwbare resultaten, van hoge kwaliteit en tegen de juiste kosten.

Je verantwoordelijkheden

Van dinsdag tot en met zaterdag tussen 05.00 en 11.30 uur loop jij rond op de vloer. Je stuurt ongeveer 60 medewerkers aan bij het sorteren van de post voor vervoer naar de depots en retailers in jouw werkgebied. Vantevoren heb je nagedacht over de benodigde inzet voor de verwachte volumes en jouw mensen ingepland. Natuurlijk stuur je tijdens het werk bij en als zich knelpunten voordoen los je die samen met je team op. Je kunt daarbij ook een beroep doen op de medewerker Beheer en Ondersteuning. Als alles netjes is verwerkt, ga je naar de teamleidersruimte om je administratie bij te werken en te beoordelen of alles volgens plan is verlopen en te bedenken waar het misschien nóg beter kan. Je zorgt voor een diverse en continue bezetting en let scherp op zaken als werkdruk, taakvariatie en de zelfstandigheid van je medewerkers. Je realiseert je namelijk heel goed dat succes van hen afhankelijk is en je stuurt en coacht hen daarom om de beste resultaten neer te zetten. Een mooie, verantwoordelijke baan voor iemand die het leuk vindt om onder druk goede prestaties te leveren!

Wat breng jij mee?

Jij weet precies het midden te vinden tussen aandacht voor mensen en aandacht voor het proces. Je ziet heel snel als iets niet volgens plan verloopt en je raakt dan niet in de stress. Sterker nog, je bedenkt er meteen een oplossing voor. Deadlines zijn voor jou heilig en met vroeg opstaan heb je geen moeite. Verder heb je:

 • Een mbo werk- en denkniveau.
 • Kennis van en ervaring met processturing.

Wat bieden wij jou?

Een functie met de nodige uitdagingen, dat in elk geval! Maar ook een functie waarbij je elke dag met trots kunt kijken naar wéér een goed verlopen sorteerproces. Omdat je tegelijk werkt aan het goed laten functioneren van jouw team en aan een goede werksfeer, ontwikkel je ook jezelf doorlopend. Daarnaast bezorgen wij jou:

 • Een salaris van maximaal € 3.121,- bruto per maand.
 • Een reiskostenvergoeding, vakantiegeld, een bijdrage aan jouw pensioen en korting op diverse verzekeringen.
 • Een werkweek van 37 uur.
 • Een aanstelling voor één jaar.

 

Geïnteresseerd in deze functie solliciteer dan door middel van een pakkende sollicitatiebrief en CV.

Mocht je vragen hebben over de functie, neem dan contact op met Julia Raharing, Recruiter PostNL via 0682499564 of julia.raharing@postnl.nl.

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!

Kan ik je helpen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

0682499564 stuur een mail

Julia Raharing