Menu

Vacature Technisch Applicatie Beheerder: Spotta

 • Utrecht
 • HBO/WO
 • IT
 • Professional
Zorgen voor slimmere en betere oplossingen voor morgen en vandaag onze gebruikers verder helpen met vragen over applicaties. Dat vraagt een analytische en innovatieve geest om te willen verbeteren en een doeners instelling voor realiseren van werkbare oplossingen. Bij jou staat de klantvraag echt centraal.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

Georgina Broeken

Georgina Broeken - Wilson

Wat ga je doen?

Jij beheert onze informatiesystemen. Daarbij zorg je ervoor dat de kwaliteit van al onze applicaties goed blijft en dat onze klanten ze op een goede manier gebruiken. Hebben gebruikers een vraag of een probleem? Dan help jij ze verder. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle gebruikers. Het is daarom belangrijk dat je veel technische kennis hebt. En dat je tegelijk heel goed met interne en externe klanten kunt praten over applicaties. Jij bent de persoon die het technische verhaal vertaalt naar de taal van de gebruiker en andersom. Je komt in een hecht team van vijf beheerders te werken op de afdeling Informatiemanagement op ons hoofdkantoor in Utrecht.

 

Jij lost alle problemen op die gebruikers hebben met applicaties: zowel eenvoudige als ingewikkelde problemen. Kun je een probleem zelf niet oplossen? Dan verwijs je de gebruiker door naar de juiste persoon. Je analyseert alle vragen over applicaties en maakt hier een duidelijk verslag van voor het management en de klanten. Je controleert regelmatig of applicaties goed werken en je neemt ook nieuwe (sub)applicaties in beheer. Tot slot: zie jij mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren? Dan neem jij zelf initiatief en stel je verbeteringen voor.

Onze ambitie

Spotta is marktleider in folderverspreiding: met ons folderpakket bereiken wij iedere week 6 miljoen huishoudens. Daarnaast helpen we consumenten om aanbiedingen te vinden met onze app en website. We doen dat met ruim 400 vaste medewerkers, 23.000 bezorgers en 200 zelfstandige vervoerders. In onze organisatie werken talenten in de meest uiteenlopende functies. We investeren veel in onze medewerkers en vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. We zijn een dochteronderneming van PostNL.

 

De afdeling Informatiemanagement adviseert en ondersteunt de directie en het management op het gebied van ICT. De afdeling is verantwoordelijk voor alle processen op het gebied van informatievoorziening en voor het hele ICT-beleid. We werken met Agile (Scrum) en DevOps.

Jij lost problemen met applicaties handig op. Je verdiept je namelijk niet alleen in de vraag van de klant. Je weet ook heel goed wat wel en niet kan. Je bent analytisch sterk: je ziet details, verbanden en je houdt goed overzicht over het geheel. Je hebt een opleiding informatica gedaan op hbo-niveau. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met technisch applicatiebeheer, SQL en relationele databases. Je bent een Windows power user en schrikt niet van een Linux command line. Het is fijn als je ook bekend bent met ITIL, ASL en BiSL. Verder ben je in staat om technische ondersteuning te bieden aan onze online marketing specialisten bij het inrichten en troubleshooten van webtools zoals Google Analytics en Google Tagmanager en de Android en iOS app stores. Daarnaast kun je goed werken met CMS en CRM systemen (het liefst Drupal en SalesForce). Je communiceert goed in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent bereid om in het weekend en ’s avonds te werken als dat nodig is (sporadisch). Verder ben je sociaal en een echte doener.

Wat bezorgen we jou?

 • Een afwisselende, verantwoordelijke fulltime functie met veel vrijheid. Spotta is een dynamisch bedrijf met een informele sfeer.
 • Een contract van 40 uur per week.
 • Een salaris in schaal 10, van minimaal € 2.676 tot maximaal € 3.959 bruto per maand. Dit hangt af van je ervaring.
 • 30 vrije dagen per jaar.
 • Een smartphone.
 • Veel kansen om opleidingen te volgen, te leren en persoonlijk te groeien.
 • Een 13e maand.
 • Een winstuitkering.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Aantrekkelijke kortingen op reizen, culturele evenementen en elektronica.

 

 

Een mooie combinatie van gewoon aanpakken en tegelijkertijd vooruitstrevend zijn. Je komt te werken in een dynamische omgeving in een divers, hecht en vooral betrokken team professionals met veel ruimte voor doorgroei en verdieping/verbreden van je expertise.

 

We ontvangen je reactie met motivatie graag vóór 30 september 2019. Voor vragen bel of whatsapp de Recruiter Georgina Broeken: 06-20439986.

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!