Menu

Vacature Traffic Manager

 • Berkel en Rodenrijs
 • HBO/WO
 • Communicatie
 • Professional
Zorg dragen voor een perfecte coördinatie van alle logistieke activiteiten voor het verwerken van klant communicatie producties. Daar heb je besluitvaardigheid, stressbestendigheid en een sterk ontwikkeld communicatief vermogen voor nodig.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

Asmara Visser

Asmara Vissers

Wat ga je doen?

Als Traffic Manager ben je verantwoordelijk voor het managen van de totale keten van de aangeboden diensten voor jouw klanten. Het doel van deze functie is het coördineren van alle dagelijkse reguliere logistieke activiteiten met betrekking tot klant communicatie producties van toegewezen klanten. Je voert uitgebreide controles uit op verwerkingen, inhoudelijk en op totaalniveau en bewaakt de voortgang van producties van aanlevering tot het outputkanaal. Van data tot de creatie en opmaak van SMS berichten, e-mails en documenten van bijvoorbeeld salaris- en jaaroverzichten, polissen, facturen, en gepersonaliseerde commerciële mailingen & Printing-on-Demand tot en met het verzenden en online archiveren.  

Je bent voor de klant het aanspreekpunt voor alle productiezaken, voortgang, planningen, inkoop van materialen, facturatie en wijzigingen in productie en/of bestanden. Je vormt daarom de cruciale verbinding tussen de klant en de operatie en bent verantwoordelijk voor alle communicatie en rapportages m.b.t. productiezaken richting de klant en de interne organisatie. 

Je doet voorstellen voor structurele verbeteringen ter voorkoming van incidenten en grijpt in bij procesverstoringen, waarbij je contact onderhoudt met Business IT, Planning en Productie en (indien noodzakelijk) de klant. Je bent daarin ook verantwoordelijk voor de correcte implementaties en overdrachten van operationele verbetertrajecten naar de overige afdelingen (Operations, IT en Finance) van PostNL Communicatie Services. 

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Door jouw perfecte coördinatie van de “logistieke keten van communicatie” diensten en producten van bedrijven naar hun klanten, zorg je ervoor dat PostNL Communicatie Services met ruim €55 miljoen omzet en 1500 klanten marktleider is op het gebied van uitvoering van klantcommunicatie. 

Je hebt: 

 • Een afgeronde MBO+/HBO opleiding 
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring  
 • Kennis van Transactiemail, Direct Mail, Printing-on-Demand en Fulfilment markt is een pre 

 

Je durft beslissingen te maken en prioriteiten te stellen in een hectische, productie omgeving, waarbij je je klant nooit uit het oog verliest. Je signaleert kansen ter verbetering van de keten en/of commerciële uitbouwmogelijkheden, waarbij je analytisch inzicht goed van pas komt. En het belangrijkste, door jouw sterk ontwikkelde communicatieve en verbindende vaardigheden zorg je ervoor dat alle noodzakelijke acties in de totale productie keten perfect gecoördineerd worden naar diverse afdelingen binnen en buiten Communicatie Services.  

Wat bezorgen we jou?

 • een salaris tot maximaal € 3.032,- (schaal 7) bruto per maand op basis van een fulltime contract van 38,93 uur conform de CAO Communicatie Services
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen als je fulltime werkt; 
 • goede interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;  
 • een tegemoetkoming in je reiskosten en een smartphone; 
 • werken waar en wanneer je wilt; 
 • een jaarcontract en op termijn een vaste aanstelling; 
 • zelfstandigheid en vrijheid om je functie uit te voeren. 

 

Je krijgt de unieke kans in deze veelzijdige functie om je hands-on te bemoeien met een diversiteit aan onderwerpen van inkoop tot commercie tot projectmanagement en ict verbetertrajecten. In een informele werkomgeving samen met een sterk zelf sturend team van 11 fijne collega’s, zorgen jullie elke dag opnieuw voor meer dan 1500 tevreden klanten van PostNL Communicatie Services. 

 

Interesse? 

We ontvangen je CV en motivatie graag voor 5 oktober. 

Voor vragen kan je contact opnemen met Asmara Vissers, Corporate Recruiter, 06 57 08 55 00 of asmara.vissers@postnl.nl 

 

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en pre-employment screening zijn onderdeel van de selectieprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld 

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!