Menu

Vacature Transactie Manager

 • Den Haag
 • HBO/WO
 • Sales
 • Professional
 • Geplaatst op 14-9-2020
Zorgen voor de totstandkoming van transacties op de vastgoedmarkt met betrekking tot koop, verkoop, aan- en verhuur van onroerend goed van PostNL tegen het hoogst haalbare rendement. Dat vraagt om commercieel inzicht, onderhandelingsvaardigheden en een geboren netwerker!

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op via WhatsApp, telefoon of e-mail.

Asmara Visser

Asmara Vissers

Wat ga je doen?

Als Transactiemanager van PostNL ben je samen met je collega “bedrijfsmakelaar” verantwoordelijk voor alle soorten vastgoed transacties.  Je onderhandelt over huurcontracten en aanhuur trajecten in afstemming met de interne gebruiker van de gebouwen en je stuurt externe makelaars aan, aan wie een deel van de vastgoedportefeuille is uitbesteed. Zo adviseer je de klant (interne bedrijfsonderdelen) zo goed mogelijk bij de realisatie en uitvoering van een huisvestingsoplossing.  Het is ook jouw uitdaging om op zoek te gaan naar nieuwe verkoopkansen (bijvoorbeeld herontwikkeling) én een zo gunstig mogelijke verkoop van bijvoorbeeld oude postkantoren te realiseren.  Met de opbrengsten hiervan investeert PostNL o.a. in nieuwe vastgoed ontwikkelingsprojecten om de enorme e-commerce groei binnen PostNL Pakketten te faciliteren.  

De diversiteit in deze functie merk je in de partijen waar je mee samen werkt (het ene moment met een grote professionele vastgoedorganisatie en het andere moment met een (kleine) lokale partij) én in de vastgoed vragen. Waar je het ene moment een kleine verkoop realiseert, werk je het andere moment in een groter team (operationeel, technisch, fiscaal, juridisch) aan een omvangrijke deal.  

Kortom, een boeiende functie met een diversiteit aan partijen, vastgoedvragen en uitdagingen op het gebied van huisvesting! 

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig.  Jij zorgt voor passende huisvesting voor de dienstverlening van PostNL, wat essentieel is voor de bedrijfsvoering van PostNL.

Je hebt: 

 • hbo/wo werk- en denkniveau;  
 • minimaal 5 jaar werkervaring met vastgoed transacties  
 • een uitgebreid netwerk in de vastgoedmarkt (bouwers, ontwikkelaars, beleggers).

 

Je bent communicatief sterk, een verbinder en organisatiesensitief om op een juiste manier de klant te adviseren bij de realisatie en uitvoering van vastgoedoplossingen. Je kunt zelfstandig waardebepalingen van onroerend goed uitvoeren en hebt kennis van de actuele ontwikkelingen in de vastgoedmarkt.

Wat bezorgen we jou?

 • een salaris tussen € 3.762 en € 5.329 (schaal 11) op basis van een fulltime contract van 37 uur; 
 • maximale bonus van 10%; 
 • leaseauto, laptop, smartphone; 
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen als je fulltime werkt; 
 • collectieve zorgverzekering en een goed pensioen via ons eigen PostNL pensioenfonds; 
 • goede interne opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden; 
 • geweldige kantoorlocatie in Den Haag maar ook de mogelijkheid om (deels) vanuit huis of andere PostNL-locaties te werken. 

Lees hier meer over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. 

 

Samen met een collega transactiemanager vertegenwoordig je PostNL in alle vastgoed transacties waar het bedrijf mee te maken heeft. Je speelt een cruciale rol in de uitbreiding van nieuwe pakkettendepots enerzijds en in de verkoop van herontwikkelingslocaties van Mail anderzijds, waardoor je het hele scala aan bedrijfsonderdelen van een van de grootste logistieke spelers in Nederland leert kennen. De functie kan in 3 of 4 dagen per week uitgevoerd worden. 

 
Interesse? 

We ontvangen je CV en motivatie graag voor 10 oktober. Je zal na 10 oktober een reactie ontvangen op je sollicitatie.
Heb je in de tussentijd vragen over de sollicitatieprocedure, kan je contact opnemen met Laurine Moelijker, corporate recruiter, via Laurine.moelijker@postnl.nl. Heb je vragen over de functie, neem dan gerust contact op met Nikaj van Hermon (Manager Services) via 06-2249 4268 of nikaj.van.hermon@postnl.nl.  

 

PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent. 
 
Een HIGH pre employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Deze screening houdt in dat we je referenties nagaan en mogelijkerwijs een maatwerk onderzoek doen. Ook verwachten wij dat je bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overleggen. 

 

Wij doen voor deze vacature de deur niet open voor ongevraagde bezorging van kandidaten via een bureau. 

Sollicitatieproces

 • 1. Sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt binnen vijf werkdagen een reactie van onze recruiter.
 • 2. Telefonisch contact

  Hebben we vragen over je CV of motivatie, dan bellen we je.
 • 3. Gesprekken

  Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken met onze recruiter, je toekomstige manager en directe collega’s. In verband met het coronavirus voeren we dit gesprek zoveel mogelijk online via video.
 • 4. Aanbieding

  Je ontvangt per e-mail een arbeidsvoorwaarden aanbod.
 • 5. Nieuwe baan

  Je ondertekent je contract digitaal. Welkom bij PostNL!