Menu

Transport Planner Controlroom

 • Logistiek
 • Amsterdam
 • Tijdelijke baan
 • Professional

Ben jij een gedreven professional met sterke sociale vaardigheden? Heb je goede geografische kennis en een ontwikkeld analytisch vermogen? En wil je exact weten wat er op jouw locaties gebeurd? PostNL biedt jou een afwisselende baan als Planner Controlroom Planning bij het Tijdgebonden Netwerk.

Uitdagingen

De afdeling Planning & Controlroom is op zoek naar een gedreven Planner Controlroom Planning.
Aan jou de uitdaging als Planner Controlroom om de weekplanning op te stellen en te onderhouden, door enerzijds de structurele en incidentele orders te koppelen aan de routes uit de basisplanning, en anderzijds de inzet te koppelen aan eigen personeel, auto’s en subcontractors.

Jouw doel is om de weekplanning voor de afdeling Uitvoering en de Controlroom op tijd en volledig aangeleverd wordt, zodat alles door kan lopen en er een optimale dienstverlening geleverd en de kwaliteit van het Tijdgebonden Netwerk gegarandeerd is!
Jij durft er tegenaan te gaan en hebt oog voor verbetering. Klachtenafhandeling maar ook gerealiseerde routes analyseren zijn taken waar jij je op richt. Doordat jij zicht houdt op waar verbetering doorgevoerd kunnen worden, zorg je ervoor dat de kwaliteit verbeterd wordt en kosten verlaagd kunnen worden. Dagelijks stem jij af met de teamleiders op de locatie om ook samen verbeteringen door te voeren. slot vind je het geen probleem om op onregelmatige tijden te werken (dag, avond, nacht en weekend).

Je verantwoordelijkheden

Je legt weekplanningen vast en bereidt je de komende weekplanning voor. Ook plan je structurele en incidentele orders in de weekplanning. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het inplannen van resources op de weekplanning, dit betekent het koppelen van eigen auto’s en medewerkers op routes, maar ook de subcontractors op basis van hun beschikbaarheid.
Je analyseert de standaardrapportages en bepaalt de verbetermaatregelen m.b.t. de planningen en de uitvoering op het gebied van kosten en kwaliteit (PDCA). Als planner heb je je tevens de rol om verbetermaatregelen te initieren samen met de Coördinator Controlroom, maar ook met afdelingen en behandel en werk je klachten af, die niet direct door de Controlroom Uitvoering afgehandeld worden. En zorg je voor de verwerking van de gerealiseerde uren in de uitvoering van de ritten.  

Wat breng jij mee?

Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau aangevuld met een aantal jaar werkervaring. Je beschikt kennis van en hebt affiniteit met planningsmodellen, -methodieken en –software. Daarnaast ben je bekend met Sturen en Verantwoorden (SV). Verder ben je geografisch onderlegd en heb je ruimtelijk inzicht, je hebt een goed analytisch vermogen en beschikt over goede communicatieve, sociale en adviesvaardigheden.

Wat bieden wij jou?

 • Salaris minimaal €2.188,01 tot maximaal €2620,21 bruto per maand op basis van een fulltime contract.
 • Het betreft een fulltime jaarcontract functie (37 uur) met de mogelijkheid tot verlenging.
 • Daarnaast is een woon-werk vergoeding van toepassing en een toeslag onregelmatige tijden.
 • De functie kent dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten.
 • Enthousiaste en gemotiveerde collega’s.
 • Aantrekkelijke kortingen op reizen, zakelijke telefoon en culturele evenementen en elektronica.
 • Standplaats: Amsterdam.

Kan ik je helpen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met mij op.

stuur een mail

Rens de Koning