Werken bij PostNL.

Wat breng jij mee?

Als medewerker van PostNL lever je een belangrijke bijdrage aan onze missie. Onze verantwoordelijkheid is groot. We ondersteunen miljoenen klanten in hun dagelijkse leven met producten en diensten die hun leven makkelijker maken. Iedere collega is hierbij belangrijk.

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn. Die ambitie is overal in onze organisatie voelbaar. Bij post- en pakketbezorgers op straat overal in het land. Maar even goed bij collega’s in de sorteercentra, klantenservices, in de buitendienst en op kantoor. 

Als PostNL’er krijg je vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk. Samen dragen we de zorg voor de kwaliteit van onze dagelijkse dienstverlening. Tegelijkertijd blijven we bedenken hoe we het voor een ander beter kunnen doen en werken we aan vernieuwing. 

Wil jij je kennis, vaardigheden en talent inzetten voor onze klanten en bijdragen aan onze missie? Dan zien we je graag als collega en lid van ons grote team. Wij zijn PostNL en we zijn benieuwd naar je. Wat breng jij mee?

Bekijk de vacatures HBO / WO Bekijk vacatures productiemedewerkers Meer weten over PostNL