HR

Met ruim 37.000 werknemers is PostNL een van de grootste werkgevers van Nederland. Onze mensen zijn het belangrijkste kapitaal. Hoe stel je hen in staat het beste uit zichzelf en het bedrijf te halen? Daar werken de HR-professionals van PostNL elke dag vol vuur aan.

HR

Het HR-vak verandert door ontwikkelingen in eHRM, HR-data, de flexibilisering van de arbeidsmarkt, talentmanagement, vitaliteit en employability. Wij zoeken HR-professionals die de trends begrijpen en kunnen vertalen naar de organisatie. Mensen die vooruitkijken. Want bij PostNL speelt HR een belangrijke rol in de toekomst van het bedrijf. Onze HR-professionals weten de juiste mensen te vinden, boeien en binden en werken mee aan een organisatie waarbij mensen en processen kunnen innoveren. 

Er zijn bij ons interessante uitdagingen voor een HR-professional met passie. Ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. En natuurlijk biedt PostNL je een uitstekend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en flexwerken.

Interesse?

Begrijp jij de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en heb je slimme, vernieuwende ideeën hoe hiermee om te gaan? Dan zijn wij benieuwd naar jouw drijfveren en talent. Wat breng jij mee?

Herna Verhagen, CEO PostNL, over onze mensen