IT

IT staat bij PostNL aan de wieg van belangrijke innovaties. En dat heeft invloed op de rol van onze IT’ers. Specialistische kennis en servicegerichtheid gaan steeds meer samen.

IT

IT is bepalend voor de ontwikkeling van ons bedrijf op allerlei domeinen, van HR en Logistiek tot databeheer en -beveiliging en klantcontact. Niet onbelangrijk met ruim 37.000 werknemers en miljoenen klanten. Onze PostNL IT’ers zorgen ervoor dat werkprocessen zo effectief mogelijk verlopen en onze dienstverlening continu verbetert. Ook productinnovaties komen met IT optimaal tot stand. 

We willen innoveren en zijn niet bang voor een uitdaging: zo startten we als een van de eerste bedrijven van onze omvang met een cloud-only strategie. En nu zetten we de volgende stap: het bouwen van een eigen cloud native software engineering capability. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat in software de intelligentie van ons bedrijf is vastgelegd. Daarom gaan we de code zelf ontwerpen, ontwikkelen en beheren. Hiervoor zoeken we de komende jaren 150 tot 200 software engineers.

Er zijn dus genoeg uitdagingen voor gedreven IT’ers zoals jij. Ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. En natuurlijk biedt PostNL je een uitstekend salaris, goede arbeidsvoorwaarden en werk je bij ons flex.

Interesse?

Onze ambities vragen om state-of-the-art informatietechnologie. En om mensen die gedreven met hun specialisme aan de slag willen en tegelijk servicegericht zijn. Herken jij je hierin? Dan zijn wij benieuwd naar jouw drijfveren en talent. Werken bij PostNL. Nederland kijkt naar je uit.