Menu

Tarieven voor 2021

Welke tarieven wijzigen per 1 januari 2021? En wat zijn de nieuwe tarieven? Hieronder vind je alle informatie.

Wat wijzigt er?

Postzegel

  • Het basistarief voor brieven binnen Nederland stijgt met 5 cent tot € 0,96.
  • Het basistarief voor de postzegel ‘Internationaal 1’ stijgt met 5 cent tot € 1,55.

Frankeermachine

  • Het basistarief voor frankeermachines Nederland stijgt met 5 cent naar € 0,90.
Meer wijzigingen in tarieven, zoals voor aangetekende zendingen en zakelijke diensten vind je in het totale wijzigingsoverzicht. Het basistarief voor pakketten binnen Nederland stijgt niet.

Overzicht nieuwe tarieven

Tarievenfolder: handig en snel

Zoek je snel een tarief voor het versturen van een poststuk of pakket? Onze tarievenfolder is een handig overzicht voor consumenten en kleinzakelijke klanten. Hierin vind je onze basistarieven voor 2021.

Naar tarievenfolder

Tarievenboekje: inclusief zakelijke tarieven en productinformatie

Ons tarievenboekje is veel uitgebreider dan de tarievenfolder. Hierin vind je ook onze zakelijke tarieven voor 2021. Handig voor als je bijvoorbeeld veel post verstuurt. Naast de tarieven, geven we ook uitleg over al onze producten en diensten. Er staat belangrijke informatie in die je van tevoren moet weten, zoals wat je moet doen als je goederen wilt versturen naar het buitenland.

Naar tarievenboekje

Tijdelijke toeslag voor bestemmingen buiten Europa

Door beperkingen in het internationale vliegverkeer door het coronavirus, rekenen we op dit moment een toeslag voor zendingen met een bestemming buiten Europa (tariefzone Rest of World). We weten nu nog niet hoe de situatie per 1 januari 2021 is. Blijf op de hoogte en lees meer hierover op postnl.nl/tarieven.