Hoe PostNL kortingscodes toont

PostNL zet zich in om de klanttevredenheid te vergroten en het online shoppen nog aantrekkelijker te maken door kortingscodes aan te bieden in de track & trace (via de app, op web en de track & trace email).

Om deze service aan te bieden werkt PostNL samen met een derde partij genaamd OK, die kortingscodes genereert en deze toont in PostNL kanalen, zoals de track & trace pagina. Wanneer je toestemming geeft om kortingscodes te ontvangen, wordt informatie van de afzender van jouw pakket gekoppeld aan beschikbare kortingscodes. Dit stelt jou als klant in staat om optimaal te profiteren van aanbiedingen van aangesloten partners.

Je kunt de kortingscode kopiëren en plakken in het kortingscode-veld tijdens het afrekenproces van de webshop of direct naar de webshop gaan door op de bijbehorende link te klikken. Als alternatief kun je de kortingscode opslaan in de OK app, zodat je deze op een later moment kunt gebruiken. Het is belangrijk om te vermelden dat de getoonde kortingscode niet op basis van jouw persoonlijke informatie verstrekt wordt, maar gekoppeld is aan de afzender. Daarnaast worden er geen persoonsgegevens doorgegeven aan onze partners.  

Het intrekken van toestemming is te allen tijde mogelijk en kan via de instellingen van het PostNL -account in de app geregeld worden.  

Aangesloten partners

Hieronder vind je de lijst van deelnemende partners (webshops en retailers) die kortingscodes aanbieden. De lijst zal met het aantal deelnemers mee veranderen.

Phone-Factory.nlSterrenstore.nl
Deonlinedrogist.nlGameresource.nl
Mijnijzerwaren.nlGSMpunt.nl
Fascino-coffee.comSimonlevelt.nl