Haal uw Brievenbuspakje af

Besparing van uw tijd

Soms past een Brievenbuspakje niet in uw brievenbus. Omdat een brievenbus te klein is of te vol zit. Uw pakje wordt dan weer meegenomen naar ons sorteercentrum. Om u tijd te besparen testen wij in uw gemeente een nieuwe manier van bezorgen. Zo hebt u uw Brievenbuspakje toch snel in huis.

Voordelen

  • Niet wachten op een nieuwe bezorgpoging
  • Er zijn geen extra kosten aan verbonden
  • Uw pakje ophalen wanneer dat u uitkomt

Wilt u uw mening geven?

Wij horen graag wat u van deze extra service vindt. Daarom vragen wij u om het contactformulier op deze pagina in te vullen. Uw suggesties zorgen voor de verbetering van onze dienstverlening.

Wat kost het?

Is het niet mogelijk om uw Brievenbuspakje te laten bezorgen in uw brievenbus? Als u in één van onderstaande gemeenten woont, dan kunt u het pakje zonder extra kosten afhalen op een geselecteerde PostNL locatie in uw gemeente.

Gemeenten

Hoe werkt het?

Als we een Brievenbuspakje bij u bezorgen en het past niet in uw brievenbus, dan bellen we eerst aan bij u of uw buren. Is er niemand thuis? Voorheen namen we eerder uw Brievenbuspakje mee naar ons sorteercentrum. De bezorger probeerde het pakje nogmaals te bezorgen op een later tijdstip. Dit is veranderd. Wij bezorgen uw Brievenbuspakje nu bij een PostNL locatie in uw gemeente. Deze locatie staat vermeld op de kennisgeving die de bezorger voor u achterlaat. Het is goed om te weten dat dit een andere locatie kan zijn dan dat u gewend bent.

Waar haal ik mijn Brievenbuspakje op?

Het is mogelijk om uw Brievenbuspakje nog dezelfde dag af te halen vanaf 18.00 uur. Is de locatie gesloten op dit tijdstip? Dan kunt u de volgende dag terecht. U haalt uw Brievenbuspakje af wanneer dat u uitkomt*. U vindt de openingstijden van de PostNL locatie in de Locatiewijzer of op de kennisgeving die de bezorger voor u achterlaat.

*U kunt uw Brievenbuspakje tot 21 dagen na bezorging ophalen.

Ga naar Locatiewijzer