Menu

Betalen bij ontvangst

De geadresseerde betaalt tijdens het ontvangen van het pakket

Met de betaalservice, ook wel rembours, ben je verzekerd van betaling. De ontvanger betaalt het bedrag met zijn pinpas aan de deur. Als verzender verstuur je het pakket gemakkelijk via een PostNL-locatie. Je betaalt de verzendkosten + 1% van het aankoopbedrag (servicekosten).

Waarom gebruikmaken van rembours?

  • Zekerheid van betaling
  • Bewijs van versturen én ontvangst (handtekening)
  • Je pakket is verzekerd tot € 500
  • Geld op je rekening gestort

Verstuur je pakket met de betaalservice

Je pakket met de betaalservice versturen doe je via een PostNL-locatie. Dan wordt het pakket de volgende dag bezorgd. Geef je het pakket op zaterdag af? Dan wordt het dinsdag bezorgd. Je kunt niet naar een postbus of naar het buitenland versturen met de betaalservice.

Vind een PostNL-locatie

Verzendkosten

 t/m 2 kg5 kg10 kg20 kg30 kg
NL€ 18,35€ 18,35€ 18,35€ 23,20€ 23,20

Gewicht en formaat

Gewicht
Maximale afmetingen
0 -10 kg
100 x 50 x 50 cm
10 - 30 kg
175 x 78 x 58 cm

Weegt je pakket tot 10 kg, maar is het groter dan de maximale afmetingen? Dan betaal je het tarief van een pakket dat 10 tot 30 kg weegt. Is je pakket zwaarder dan 30 kg? Dan kan je niet met betaalservice verzenden.

Over de bezorging

Is de ontvanger van het pakket de eerste keer niet thuis? Dan bezorgen we het pakket de volgende dag op een PostNL-locatie. De ontvanger kan het daar binnen 1 week ophalen en betalen. De geadresseerde moet altijd tekenen voor ontvangst. We bezorgen je pakket niet bij de buren. De ontvanger tekent en betaalt. Daarna maken we het bedrag (- 1% provisie) binnen 10 werkdagen naar je over.