Het PostNL postzegelwebinar

Op woensdag 26 mei om 14.00 uur was er weer een nieuw postzegelwebinar voor iedereen die interesse heeft in postzegels en postzegels verzamelen. De vorige edities waren een groot succes!

Waar ging deze editie over?

Dit webinar stond helemaal in het teken van het ontwerpen en verzamelen van speciale themapostzegels. 

Tijdens deze editie kon je luisteren naar 2 interessante sprekers: 

Ontwerper Maud van Rossum is eigenaar van Studio Maud van Rossum, een studio voor grafische vormgeving. In 2020 maakte zij op ons verzoek het ontwerp voor het postzegelvel ‘De eerste atlassen’. Natuurlijk deelt ze ook het bijzondere verhaal achter haar ontwerpproces voor de postzegeluitgifte ter ere van de 50e verjaardag van Koningin Maxima.

Willem Hogendoorn is als Leidse filatelist benoemd tot erelid van de Leidsche Vereeniging van Postzegelverzamelaars én hij is ook een officiële stadsgids. Hij trakteert ons op een speciale presentatie over de stad Leiden en over postzegels verzamelen op thema.

Hoe kan ik deelnemen aan een webinar?

Goed om te weten: je hoeft je vooraf niet in te schrijven of iets te installeren op je computer om het webinar te volgen. Het enige wat je nodig hebt, is een computer of tablet.

Wat is een webinar?

Een webinar is een gratis online presentatie die je live kunt volgen. Via de chatfunctie kun je vragen stellen die we nog tijdens het webinar zoveel mogelijk beantwoorden.

De vorige editie terugkijken?

Heb je het vorige webinar gemist? Geen probleem! Kijk het nu online terug: