Menu

Informatie Webinar donderdag 11 februari 2021

Op donderdag dag 11 februari om 14.00 organiseert PostNL het tweede Postzegel Webinar voor iedereen die interesse heeft in postzegels en postzegels verzamelen. Het eerste was een groot succes! Kon je er niet bij zijn? Geen probleem! Je kunt het Webinar alsnog terugkijken via de oranje knop. Je komt dan direct bij het Webinar.

Waar gaat het tweede PostNL Postzegel Webinar over?

Voor dit tweede Webinar hebben we twee leuke onderwerpen en sprekers:

Koninklijke Joh. Enschedé is een drukkerij van bankbiljetten, postzegels, waardepapieren en beveiligde documenten, gevestigd in Haarlem. Zij geven ons een kijkje in de wereld van het drukken van postzegels.

Els Lipsius van De Collect Club-Winkel in Bussum geeft een presentatie over de boeiende wereld van de postzegelhandel. Hoe gaat het met de handel, de geschiedenis en wat geeft een postzegel nu eigenlijk zijn waarde.

Hoe kan ik deelnemen aan het Webinar op 11 februari?

Voor het Webinar op 11 februari om 14.00 wordt een week voor aanvang op deze pagina een link gedeeld. Je komt dan direct bij het Webinar.

Wat is een webinar?

Een Webinar is een gratis online presentatie waarin je een live de presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kun je vragen stellen.

Terugkijken webinar

Was je niet in de gelegenheid om het eerste webinar live te volgen? Bekijk dan het webinar voor verzamelaars alsnog:

Bekijk het webinar