Menu

Informatie Webinar donderdag 15 oktober 2020 (terugkijken)

Op donderdag dag 15 oktober om 12.30 organiseerde PostNL het eerste Postzegel Webinar* voor iedereen die interesse heeft in postzegels en postzegels verzamelen. Het was een groot succes! Kon je er niet bij zijn? Geen probleem! Je kunt het webinar alsnog terugkijken via de oranje knop. Je komt dan direct bij het webinar.

Waar gaat het PostNL Postzegel Webinar over?

Tijdens dit webinar nemen twee professionals je mee in de wereld van postzegels: Sandra Smulders is ontwerpster en specialist in het ontwikkelen van communicatiemiddelen. Zij ontwierp meerdere postzegels voor PostNL waaronder de Kinderpostzegels 2018, 50 jaar Fabeltjeskrant en de postzegelserie Terug naar de 20e eeuw.

Monique Erkelens is beheerder van de Collectie Postwaarden van Nationaal Archief. Monique zal toelichten wat de collectie omvat en waarom deze collectie van het voormalig postmuseum goed past in het Nationaal Archief. Ook zal zij vertellen over de meest bijzonder postzegel in de collectie: De Blauwe Mauritius

Wat is een webinar?

Een webinar is een online seminar waarin je een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kon je vragen stellen. Die werden nog tijdens het webinar beantwoord! 

Terugkijken webinar

Was je niet in de gelegenheid om de webinar live te volgen? Bekijk dan het webinar voor verzamelaars alsnog:

Bekijk het webinar