Decemberzegels

Verstuur uw kerst- en nieuwjaarswensen met onze Decemberzegels

Elk jaar brengen we speciale Decemberzegels uit, waarmee u extra feestelijk uw kerst- en nieuwjaarswensen kunt versturen. De Decemberzegels zijn beschikbaar vanaf 14 november 2016.

Wat kost het?

De prijs van de Decemberzegel is 0,65 euro per stuk. Het bijzondere vel bestaat dit jaar uit 21 zegels en is te koop voor 13,65 euro.

Hoe werkt het?

Met de Decemberzegels verstuurt u extra feestelijk uw kerst- en nieuwjaarswensen in de periode van 14 november 2016 tot en met 6 januari 2017. U kunt deze postzegels het hele jaar blijven gebruiken. Zorg wel dat u de postzegels bijplakt tot aan het dan geldige tarief. De zegels zijn te gebruiken voor post tot en met 50 gram en voor enveloppen met een minimaal formaat van 14 x 9 cm. U kunt de Decemberzegels plakken op post die u verstuurt naar bestemmingen binnen Nederland.

Decemberzegels 2016

Geldigheid van Decemberzegels

Decemberzegels van 2010 t/m 2015 met de opdruk 'December' zijn ook nog steeds geldig. U hoeft dus niet bij te plakken. Heeft u nog oudere Decemberzegels met een bedrag in euro's? Deze mag u gebruiken als u bijplakt tot het huidige Decemberzegeltarief van 0,65 euro. Speciale bijplakzegels koopt u online of bij een PostNL-locatie.

Bestel Decemberzegels Vind een Postkantoor