Communicatie Services

Communicatie Services

Haalt u alles uit uw klantcommunicatie?

De kritische consument eist steeds meer op het gebied van persoonlijke, relevante en interactieve communicatie. Dit brengt uitdagingen met zich mee, maar ook kansen. Wij helpen u graag deze kansen te benutten.

Meer over klantcommunicatie

Het managen van klantcommunicatie

Communicatie gaat via een veelvoud aan kanalen: fysiek, digitaal en de combinatie daarvan. Van direct mailings en andere post tot e-mail, sms, apps en Mijn-omgevingen. De vraag is: 'Hoe organiseer je multichannel communicatie succesvol?'

Het uitvoeren van uw printwerk

Uw fysieke klantcommunicatie moet juist, volledig, op tijd, zorgvuldig en kwalitatief zijn. Wij verzorgen dat voor u. Van printing-on-demand maatwerk, facturen, polis- en declaratie-overzichten tot volledige outsourcing van uw eigen printfaciliteiten.

Het doeltreffend bereiken van klanten met DM

Persoonlijk en onderscheidend (nieuwe) klanten bereiken en werven? Verhoog uw attentiewaarde met onze Direct Mail-oplossingen. Wij zorgen dat uw boodschap impact heeft. Met het gewenste resultaat.

Communicatie Services klantcases

Klanten aan het woord

Lees het verhaal van de waterbedrijven Vitens en Evides. Wij helpen deze bedrijven om duurzame klantrelaties tot stand te brengen. En te verbeteren. Benieuwd naar hun ervaring en het resultaat?