Menu

Facturatie- en betaaloplossingen

Geef je klanten betaalgemak en krijg sneller betaald

Cashflow: een zorg voor elke ondernemer. Openstaande rekeningen kosten tijd en geld en je wilt voorkomen dat je een incassobureau moet inschakelen. Maar hoe zorg je ervoor dat klanten sneller betalen? Wij helpen je je factuurstroom zo te optimaliseren dat je voortaan minder lang op je geld hoeft te wachten. En bovendien je klant gemak biedt.

Voordelen van onze facturatie- en betaaloplossingen

  • Tevreden klanten door betaalgemak
  • Je krijgt facturen sneller betaald
  • Je hebt er minder werk aan
  • Je voldoet wettelijk en juridisch aan alle eisen

Hoe werkt het?

Een goede opmaak van je factuur, met een directe betaaloplossing en afgeleverd via het voorkeurskanaal van je klant. Dat biedt je klanten betaalgemak en zorgt ervoor dat je facturen eerder worden betaald. 

Je klanten altijd bereiken 

We verspreiden je facturen via e-mail, sms, fysieke post of door de factuur in een mijn-omgeving te zetten. Jij levert de klantgegevens aan, geeft aan via welk kanaal de factuur verzonden moet worden en wij doen de rest. En komt een e-mail niet aan door een volle mailbox of verkeerd e-mailadres? Dan wordt deze automatisch per post nogmaals verstuurd. 

Een klantvriendelijke opmaak 

Wij helpen je om je factuur slim op te maken, zodat het voor je klanten makkelijker wordt om snel te betalen. Een duidelijke betaallink of QR-code en makkelijke en duidelijke taal is effectief en bevordert een snelle opvolging. 

Het voorkeurskanaal van je klant 

Je factuurcommunicatie digitaliseren of zelfs versturen via het voorkeurskanaal van je klant? Wij verzamelen de benodigde informatie bij jouw klanten. En wij regelen dat je facturen – mét de gewenste betaalmogelijkheden – op de juiste manier aan de ontvanger wordt aangeboden.

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen?

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Aanhef