Menu

Berichtenbox

Veilig uw documenten afleveren in MijnOverheid

Bent u als organisatie ook verplicht om uw documenten in de digitale Berichtenbox van MijnOverheid af te leveren? Naast dat wij uw documenten voor u kunnen maken, leveren we ze ook altijd veilig af bij uw ontvanger. 

En mocht de ontvanger zich nog niet geregistreerd hebben op MijnOverheid dan bieden wij het document aan op een alternatief kanaal. Op deze manier bieden wij een 100% aflevergarantie.

Uw voordelen

  • Documenten altijd afgeleverd
  • Verzending van uw fysieke én digitale documenten door één partner
  • Veilig afgeleverd in de Berichtenbox van MijnOverheid
  • Uw facturen direct betaald krijgen, door aanvullende betaalopties

Hoe werkt het?

Uw data verstuurt u naar ons via een beveiligd platform en voorziet deze van een BSN-nummer. Vervolgens maken wij uw document op én controleren of uw ontvanger het document in zijn Berichtenbox wenst te ontvangen.

Uw aflevergarantie: 100 procent

Als uw ontvanger het bericht in de Berichtenbox wenst, dan leveren wij het document daar af. Heeft uw ontvanger aangegeven dat hij een secundair kanaal prefereert, dan kiest u zelf dit secundaire kanaal. Zo garanderen wij u dat het altijd wordt afgeleverd.

Betaalmogelijkheid integreren in uw facturen

Wilt u een factuur afleveren én daarbij direct een betaalmogelijkheid meegeven? De betaaloplossing kan volledig voor u geïntegreerd worden in de Berichtenbox.

Ook voor de gemeente Drechtsteden hebben wij de digitale Berichtbox verzorgd. Lees over hun ervaringen.

Digitale berichtenbox groot succes voor gemeenten Drechtsteden.

Wat kost het?

Door aan te sluiten op ons beveiligde platform verstuurt u eenvoudig uw berichten naar de Berichtenbox van uw ontvanger. De prijs bestaat uit twee delen. Maandelijks betaalt u een abonnement, daarnaast voldoet u een prijs per verstuurd bericht. Mocht het bericht niet afgeleverd kunnen worden in de Berichtenbox, dan kiest u zelf het secundaire kanaal.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

Aanhef