Menu

Facturatie- en betaaloplossingen

Grip op verzending én betaling van uw facturen

Wilt u de zekerheid dat uw facturen altijd aankomen? En dat uw klanten sneller betalen? U kunt zowel uw fysieke als digitale facturen laten afleveren met de gewenste betaalmogelijkheden in de voorkeurkanalen van uw klanten. Ook kunnen we u ondersteunen met de opmaak en productie van uw facturen.

Meer weten over onze multichannel communicatie-oplossingen? Klik hier. Zoekt u flexibele expertise in klantcommunicatie en documentlogistiek? Zie consultancy en projectmanagement.

Voordelen Facturatie- en betaaloplossingen

  • Klanten beter bereiken door in te spelen op voorkeurkanalen van uw klanten
  • Uw facturen sneller betaald krijgen
  • Uw klant heeft realtime inzicht in zijn betaalstatus
  • Efficiënter facturatie- én betaalproces door digitale facturen en slimme betaaloplossingen 
  • Voldoet aan alle verplichte overheidseisen

Hoe werkt het?

Een goede opmaak van uw factuur, met een directe betaaloplossing en afgeleverd via het voorkeurskanaal van uw klant. Dit zorgt ervoor dat uw facturen eerder worden betaald.

Uw betaalmogelijkheid geïntegreerd

Factureren met een betaalmogelijkheid wordt voor u heel eenvoudig. U vertelt ons op welke manier u de factuur beschikbaar wil stellen en wij zorgen voor de rest.

Het voorkeurskanaal van uw klant

Wij regelen dat uw facturen – mét de door u gewenste betaalmogelijkheden – op de juiste manier aan de ontvanger wordt aangeboden. Uw klant ontvangt vervolgens uw factuur met duidelijke betaalinformatie, uw bedrijfslogo én de betaalmogelijkheid. Als uw klant kiest voor deze mogelijkheid, dan betaalt hij direct op een beveiligde én overzichtelijke betaalomgeving.

Wat kost het facturatieplatform?

Uw persoonlijke wensen en gebruiksvolumes worden meegenomen in een offerte op maat. Wij adviseren u graag over een facturatieplatform voor uw organisatie.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

Aanhef