Menu

PostNL Communicatie Services gaat verder als Paragon Customer Communications

Lees op de site van Paragon Customer Communications over het uitbesteden van printwerk.

Naar de site van Paragon

Uitbesteden van printwerk

Persoonlijke klantcommunicatie zonder voorraden

Verstuur je nog altijd veel fysieke post naar je klanten? Omdat je dat wettelijk verplicht bent of omdat je daar tegenwoordig juist mee opvalt? Dan kan het uitbesteden van je printwerk een goed idee zijn. Wij printen duurzaam, voordelig én met hoge kwaliteit je documenten met een volledig geautomatiseerd en gecontroleerd proces. Zo weet je zeker dat het foutloos verloopt.

De voordelen van onze print dienstverlening

  • Persoonlijke communicatie met variatie in tekst en beeld
  • Einde aan voorraden of tekort aan materialen
  • Duurzaam produceren en verzenden
  • Veilig en compliant dankzij continue controles (closed loop)

Hoe werkt het?

Simpel, je levert je documenten digitaal bij ons aan en wij zorgen dat deze full color geprint bij jouw klant worden afgeleverd. Zonder fouten en op tijd. Want op onze productielocaties werken we met de modernste printtechnieken. Bovendien vangen we met bijna 24/7 bezetting volumepieken moeiteloos op. 

Printen of drukken? 

Is drukwerk meer geschikt voor jouw opdracht? Bijvoorbeeld voor een huis-aan-huis flyer of een brochure in een grote oplage? Wij zijn jouw toegang tot een palet aan drukkerijen en regelen dit voor je. Uiteraard met de nodige schaalvoordelen. 

Direct boeken leveren zonder voorraad 

Een handleiding, syllabus of brochure pas produceren op het moment dat het wordt besteld? Daarmee bespaar je niet alleen kosten, je maakt ook personalisatie per exemplaar mogelijk. Een naam op de voorzijde, een persoonlijke QR-code, bepaalde hoofdstukken juist wel of niet opnemen? Wij maken het mogelijk met printing-on-demand.

Bekijk hoe ExamenOverzicht printing-on-demand inzet

Printen zonder te veel of te weinig materialen

Wij produceren vanuit een white paper factory. Met deze techniek print je in één keer in hoge kwaliteit op wit papier. Zonder dat je voorbedrukt materiaal hoeft aan te leveren. Je kunt maximaal variëren met inhoud, beelden, pay-off per klant én documenten. Dat kan zelfs op de envelop! Zo spreek je iedere klant met een volledig gepersonaliseerde boodschap aan. En dat zie je terug in de respons. 

Lees meer over de voordelen van White paper printing.

Risico’s afdekken met closed loop 

In veel gevallen is het cruciaal dat de juiste persoon de juiste informatie ontvangt. Bijvoorbeeld bij verzekeringspolissen, stempassen of pensioenoverzichten. Dan is het fijn te weten dat onze processen volledig geautomatiseerd zijn en continu gecontroleerd worden (closed-loop aanpak). Onze ISO- en ISAE certificeringen bewijzen dat. 

Duurzaam printen en verpakken

Als je via fysieke post met je klanten communiceert, wil je dit wel duurzaam doen. Gelukkig kan dat. Zo verminderen wij energieverbruik met inkjet-printtechnieken en gebruiken wij alleen FSC-gecertificeerd papier. Bij sealen kun je kiezen voor afbreekbaar bio-folie. En met een FSC-vermelding op je materiaal, vertel je dit ook aan je klant.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Aanhef