Menu

Bedrijfscheck Nationaal

Exact weten wie uw klant is?

Wilt u exact weten wie uw klant is? Onjuiste klantgegevens in uw database leiden tot fouten en onnodige kosten. De kwaliteit van uw bestanden hangt niet alleen af van technologie, maar vooral van werkprocessen en bedrijfscultuur. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw processen op orde zijn, dat uw data structureel wordt onderhouden en dat u ziet met wie u zaken doet. De Bedrijfscheck Nationaal biedt hier een oplossing in.

Met de Bedrijfscheck Nationaal kunt u realtime toetsen of de ingevoerde gegevens van uw klant juist zijn. Denk hierbij aan bedrijfsnaam, vestiging- en correspondentieadres, woonplaats, telefoonnummer en KvK nummer of vestigingsnummer. Daarnaast helpt de Bedrijfscheck Nationaal u bij het direct verrijken van de opgevraagde klantgegevens met extra zakelijke detailkenmerken, contactpersonen en/of concernrelaties. De Bedrijfscheck Nationaal bevat enkel Nederlandse bedrijfskenmerken.

Voordelen van Bedrijfscheck Nationaal

  • Razendsnel, zonder dat uw klant het merkt 
  • Via API eenvoudig te integreren
  • Altijd volledige bedrijfsgegevens in uw database: genormaliseerd, verrijkt en correct
  • Efficiency winst in uw processen (klantinvoer, mutatie-, order- en verzendproces)
  • Geen handmatige controle 
  • Besparing van kosten met het verzenden van goederen naar onjuiste adressen
  • Reduceren van fraude of pogingen hiertoe

Wat kost het?

Uw wensen en flexibiliteit staan centraal. Om deze flexibiliteit te bevorderen werken we niet met een vast abonnement, maar met bundels van 100, 400, 600 of 1000 tikken. Hoe meer tikken u gebruikt, hoe goedkoper de tikken worden. Dus op basis van het aantal te verwachten bevragingen koopt u een bundel in. U kunt natuurlijk altijd tussentijds een bundel ophogen. Iedere bundel is 12 maanden geldig. Zodra u uw bundel heeft verbruikt, kunnen wij deze naar wens automatisch voor u verlengen.

Hoe werkt het?

Met de Bedrijfscheck Nationaal kunt u realtime toetsen of de ingevoerde gegevens van uw klant juist zijn. Daarnaast helpt de Bedrijfscheck Nationaal u bij het direct verrijken van de opgevraagde klantgegevens met extra zakelijke detailkenmerken, contactpersonen en/of concernrelaties. 

De Bedrijfscheck Nationaal bestaat uit drie varianten: 

1. Zoek

Wilt u organisaties zoeken die aansluiten op uw bedrijfsproces? Met de Bedrijfscheck Nationaal Zoek kunt u zoeken naar één of meerdere bedrijven door middel van een gebruiksvriendelijke mix van zoekfuncties. Naast het zoeken op basis van diverse zoekcriteria zoals bedrijfsnaam, vestigingsnummer of combinaties van gegevens, is het ook mogelijk om te zoeken op het begin of delen van de bedrijfsnaam. Dit maakt de zoekfunctie van de Bedrijfscheck Nationaal uniek in de markt.

2. Detail

Heeft u behoefte aan iets meer informatie omtrent een specifieke klant? Verrijk dan de gevonden bedrijfsgegevens van een specifiek bedrijf met een uitgebreidere set aan zakelijke detailkenmerken. Hierbij kunt u denken aan correspondentieadres, faillissementsaanduiding, CBI-codes en oprichtingskenmerken.

3. Detail Extra

Wilt u precies weten met wie u zaken doet? Toets en verrijk dan de ingevoerde bedrijfsgegevens met álle beschikbare kenmerken. U ontvangt naast de zakelijke detailkenmerken ook kenmerken aangaande contactpersonen en concernrelaties, uitzonderlijk ten opzichte van de concurrent. Supersnel en automatisch, gebaseerd op de betrouwbare data van PostNL, zodat u alle gegevens direct voorhanden hebt.

Vraag een testaccount aan met 250 gratis hits