Persoon op Adrescheck API

Altijd de juiste klantgegevens in uw systeem

Betrouwbare data is alles. Wij weten daar bij PostNL alles van. Het is niet alleen de voorwaarde voor wederzijds vertrouwen tussen u en uw klant maar ook voor het succes van eventuele campagnes en up & cross sell. Wij helpen u daar graag mee met de Persoon op Adrescheck basis API.

Met de Persoon op Adrescheck Basis worden de gegevens van uw klanten bij de invoer direct gecontroleerd. U beschikt dus altijd over de juiste klantgegevens in uw database of CRM systeem. Dat voorkomt fouten en onnodige herstelkosten.

Voordelen Persoon op Adrescheck API

  • Betrouwbare gegevens voor campagnes 
  • U bent beter beschermd tegen fraude 
  • U hoeft klantgegevens niet meer handmatig te controleren 
  • De API is gemakkelijk te integreren in uw webwinkel

Wat kost het?

Uw wensen en flexibiliteit staan centraal. Om deze flexibiliteit te bevorderen werken we niet met een vast abonnement, maar met bundels van bijvoorbeeld 1.000, 20.000 of 100.000 data verzoeken. Hoe meer u gebruikt, hoe goedkoper het wordt. Dus op basis van het aantal te verwachten data verzoeken koopt u een bundel in. 

U kunt natuurlijk altijd tussentijds een bundel ophogen. De Persoon op Adrescheck Basis is al beschikbaar vanaf 9 cent. Iedere bundel is 12 maanden geldig. Zodra u uw bundel heeft verbruikt, kunnen wij deze naar wens automatisch voor u verlengen.

Hoe werkt het?

Met de Persoon op Adrescheck API wordt er real-time op verschillende velden gecontroleerd, bijvoorbeeld op naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en geslacht. Afhankelijk van de van de mate waarin de invoer overeenkomt met onze gegevens, kunt u uw klanten de invoer laten verzenden of vragen de gegevens te controleren. Zo voorkomt u hoge herstel kosten achteraf.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op. Of vraag een gratis testaccount aan en probeer het zelf. 

Ja, ik wil een gratis test account.

Aanhef

Probeer nu zelf

Wilt u deze services testen in uw eigen website of applicatie? Vraag dan uw gratis API key aan op ons Developer Center. Hier vindt u ook alle technische documentatie over de koppelingen met PostNL.

Naar Developer Center