Verhuisinformatie

Wij leveren actuele adressen en nuttige marketingleads

Een verhuizing is een waardevolle aanleiding om klanten op een gepast moment een nieuw aanbod te doen of om weer in contact te komen met klanten die u uit het oog bent geraakt.

Voordelen

  • Meer conversie en minder retouren dankzij actueel klantenbestand
  • Inspelen op verhuizing als aanleiding om klanten een nieuw aanbod te doen
  • Terugwinnen van klanten die u uit het oog bent verloren

Rondom verhuizingen worden veel aankoopbeslissingen genomen. Mensen gebruiken dit moment om contracten (zoals de energienota of het telefoonabonnement) weer eens onder de loep te nemen. Dit biedt volop kansen. Met het actualiseren van uw adressenbestand met onze verhuisinformatie is deze weer up-to-date en dat leidt tot een hogere respons op uw marketingacties en een besparing op drukkosten, porti en retouren.

Hoe werkt het?

Als onderdeel van PostNL zitten we dicht op het vuur: we zijn zeer snel op de hoogte van verhuizende consumenten die voor het overgrote deel het Verhuisbericht van PostNL invullen.

Via Verhuisinformatie kunt u verouderde consumentengegevens corrigeren of actualiseren. Dat doen we door uw klantenbestand te vergelijken met de grootste consumentendatabase van Nederland. Als het mogelijk is, leveren we u bij elke fout meteen de juiste adressen erbij. Ook kunnen we u adressen leveren van verhuizende consumenten. Dat kan op elke frequentie die u maar wilt: van dagelijks tot één keer per maand.

 
Wilt u gebruik maken van deze oplossingen, neem dan contact met ons op.

Aanhef