Adrescheck Basis Nationaal

Altijd de juiste adresdata in uw systeem op reeksniveau – binnenkort beschikbaar

Met de Adrescheck Basis Nationaal bieden we u een manier om ervoor te zorgen dat Nederlandse adresgegevens tijdens invoer, op reeksniveau, worden gecontroleerd en aangevuld vóórdat deze in uw systeem terecht komen. Zo verbetert u de gebruikservaring van uw klanten, verhoogt u de conversie en voorkomt u retourzendingen en fraude.

Verzending naar het buitenland? Ga naar de Adrescheck Internationaal.

Voordelen van Adrescheck Basis Nationaal

  • Realtime, zonder hinder voor uw klant
  • Schrijf-, lees- en typefouten direct gecorrigeerd
  • Verhoging 'first time right' leveringen
  • Via API eenvoudig te integreren
  • Snellere en uniforme invoer
  • Altijd actuele, complete en correcte adresdata in uw systeem

Wat kost het?

Uw wensen en flexibiliteit staan centraal. Om deze flexibiliteit te bevorderen werken we niet met een vast abonnement, maar met bundels van 5.000, 10.000, 40.000, 60.000 of 100.000 tikken. Hoe meer tikken u gebruikt, hoe goedkoper de tikken worden. Dus op basis van het aantal te verwachten validaties koopt u een bundel in. U kunt natuurlijk altijd tussentijds een bundel ophogen. Iedere bundel is 12 maanden geldig. Zodra u uw bundel heeft verbruikt, kunnen wij deze naar wens automatisch voor u verlengen.

Bekijk de licentievoorwaarden van de Adrescheck Basis Nationaal

Bekijk de specificaties van het api-protocol

Hoe werkt het?

Met de Adrescheck Basis Nationaal wordt een check gedaan op een Nederlands adres, met als referentiebestand de gehele Postcodetabel op Reeksniveau. Er wordt een check gedaan op reeksniveau, waarbij wordt gekeken of het ingegeven huisnummer binnen de reeks bestaat. Alleen het invullen van postcode en huisnummer is voldoende om de overige adresgegevens, zoals straatnaam en woonplaats automatisch te laten verschijnen. Ook is het mogelijk om juist alléén de postcode bij een specifiek adres te zoeken. U kunt Adrescheck Basis Nationaal eenvoudig integreren in bijvoorbeeld uw CRM-systeem, uw eigen website, softwareapplicatie of diverse webformulieren. U bent dus altijd verzekerd van actuele, correcte en volledige gegevens. 

Tijdens het check-out proces van uw klanten controleren wij of het afleveradres echt bestaat, binnen een reeks huisnummers. Zo verbetert u de gebruikservaring van uw klanten, verhoogt u de conversie doordat u het risico op afhakers binnen het bestelproces verlaagt en voorkomt u retourzendingen en fraude.

Vraag een testaccount aan met 250 gratis hits Bekijk de specificaties van het api-protocol