Menu

Over Data Solutions

Wij geloven erin dat data de sleutel is voor elk bedrijf om te groeien

De wereld verandert door de nieuwe mogelijkheden die digitalisering biedt. Wat voorheen vanzelfsprekend was, hoeft dat nu of in de nabije toekomst niet meer te zijn. Bedrijven en organisaties zijn vaak in transformatie en willen wendbaar zijn en innovatief om hun groei te realiseren. Door ontwikkelingen in technologie hebben bedrijven beschikking over meer data en willen deze data inzetten om meer concurrentievoordeel te behalen. Relevante en betrouwbare realtime data spelen hierbij een cruciale rol.

Ook bij PostNL maken we in onze dagelijkse operatie gebruik van data. Om onze processen continue te verbeteren, om onze klanten beter, sneller of goedkoper van dienst te kunnen zijn. Data uit ons logistieke domein voegen we op een innovatieve manier samen en verrijken die eventueel met data van betrouwbare partners. Dit doen we voor onze interne PostNL organisatie, maar ook voor onze partners en klanten. 

De afdeling Data Solutions helpt organisaties eenvoudig en realtime inzichten te verkrijgen, waarmee commerciële diensten (customer experience) en logistieke processen (operational excellence) vergaand kunnen worden geoptimaliseerd om zo klanten beter te kunnen bedienen. Wij doen dit op een transparante wijze, samen met u als klant, waarbij privacy hoog in het vaandel staat.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.