Fraudepreventie met data oplossingen

Met onze API’s verkleint u aanzienlijk de kans op fraude

Met de groei van de E-commerce markt groeit ook het aantal fraudegevallen. Zowel bij de betaling, de bezorging als bij de retourstroom. Met onze realtime data oplossingen beperkt u de kans op fraude, bespaart u kosten en verhoogt u de loyaliteit van uw klanten.

Probeer nu zelf

Wilt u deze services testen in uw eigen website of applicatie? Vraag dan uw gratis API key aan op ons Developer Center. Hier vindt u ook alle technische documentatie over de koppelingen met PostNL.

Naar Developer Center

Fraude Preventiecheck API

De Fraudecheck helpt u om real-time en automatisch een inschatting te maken van de kans op fraude bij online transacties. Het gaat hier voornamelijk om betaalfraude en afleverfraude. Uit onderzoek is gebleken dat de Fraude Preventiecheck gemiddeld 70% van deze fraudegevallen kan detecteren.

Meer over Fraude Preventiecheck

Kredietcheck API Zakelijk

Met de Kredietcheck kunt u inzicht krijgen in de betalingsverwachting van uw zakelijke klanten. Dit is interessant in het acceptatieproces van nieuwe klanten. Zo kunt u bepalen welke betaalwijze u uw klanten aanbiedt. Daarmee beperkt u het risico op wanbetalingen en bespaart u op aanmaning- en incassokosten.

Meer over Kredietcheck API Zakelijk

Meer informatie?

Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening of heeft u nog vragen? Vul uw gegevens in en we nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanhef