Kredietcheck Consument

Beperken van risico op wanbetalingen - Powered bij Focum

Met de Kredietcheck kunt u inzicht krijgen in de betalingsverwachting van uw klanten. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn in het acceptatieproces van nieuwe klanten. Met deze informatie kunt u bijvoorbeeld bepalen welke betaalwijze u uw klanten wilt aanbieden. Zo beperkt u het risico op wanbetalingen, en bespaart u op aanmaning- en incassokosten. Heeft u voldoende aan een overall risico score om zo bijvoorbeeld de contactstrategie met uw klant te bepalen? Dan bieden wij de Kredietcheck Basis aan. Heeft u meer achtergrondinformatie nodig voor uw klantacceptatie proces? Dan bieden wij u de Kredietcheck Plus aan. Deze check geeft u een uitgebreid inzicht met scores op vijf verschillende domeinen. Beide checks worden aangeboden via Focum, die expert is op het gebied van creditmanagement.

Voordelen Kredietcheck Consument

Voordelen van Kredietcheck Basis

  • In één oogopslag een overall risicoscore om zo de juiste contactstrategie te bepalen
  • Realtime, zonder hinder voor uw klant
  • Via API eenvoudig te integreren

Voordelen van Kredietcheck Premium

  • Uitgebreid overzicht van scores op betalingsverwachting op verschillende domeinen
  • Gedetailleerde informatie voor analyses
  • Gebaseerd op de grootste database met betaalervaringen van consumenten

Wat kost het?

Uw wensen en flexibiliteit staan centraal. Om deze flexibiliteit te bevorderen werken we niet met een vast abonnement, maar met bundels van bijvoorbeeld 500, 1.000, 5.000, 10.000 of 50.000 tikken. Hoe meer tikken u gebruikt, hoe goedkoper de tikken worden. Dus op basis van het aantal te verwachten checks koopt u een bundel in. U kunt natuurlijk altijd tussentijds een bundel ophogen. Iedere bundel is 12 maanden geldig. Zodra u uw bundel heeft verbruikt, kunnen wij deze naar wens automatisch voor u verlengen.

Hoe werkt het?

Met de Kredietcheck Consument wordt een check gedaan op de kredietwaardigheid van uw klanten. Alleen het invullen van vier velden is voldoende: Initialen, Achternaam, Postcode en Huisnummer. Heeft u voor de Kredietcheck Basis gekozen? Dan ontvangt u van ons een overall score terug met een omschrijving. Heeft u voor de Kredietcheck Premium gekozen? Dan ontvangt u van ons een gedetailleerd overzicht terug met scores op vijf verschillende domeinen.

U kunt de Kredietcheck consument bijvoorbeeld implementeren in het check-out proces van uw klanten. Zo kunt u de betalingsverwachting van uw klanten controleren alvorens een bestelling af te ronden. Afhankelijk van de terug geleverde score kunt u bijvoorbeeld extra informatie ophalen bij uw klant, of de optie om achteraf te betalen niet aanbieden. Zo kunt u het risico op wanbetalingen beperken.

Vraag een testaccount aan met 250 gratis hits