Menu

Over Data Solutions

Wij geloven dat data de sleutel is voor groei van elk bedrijf

De wereld verandert door de nieuwe mogelijkheden die digitalisering biedt. Wat voorheen vanzelfsprekend was, hoeft dat nu of in de nabije toekomst niet meer te zijn. Bedrijven en organisaties moeten wendbaar en innovatief zijn om hun groei te realiseren. Relevante en betrouwbare realtime data spelen daarbij een cruciale rol.

Ook bij PostNL maken we in onze dagelijkse operatie gebruik van data. Om onze processen continue te verbeteren en om onze klanten beter, sneller of goedkoper van dienst te kunnen zijn. Data uit ons logistieke domein voegen we op een innovatieve manier samen en verrijken die eventueel met data van betrouwbare partners. Dit doen we voor onze interne PostNL organisatie, maar ook voor onze partners en klanten.

De wereld verandert. Klanten willen meer controle, maken steeds meer gebruik van technologie en oriënteren zich steeds meer over de grens. Organisaties kunnen hier op inspelen door met relevante en betrouwbare data hun commerciële diensten en logistieke processen te optimaliseren.

Robert van Glabbeek - Managing Director PostNL Data Solutions

PostNL Data Solutions helpt organisaties eenvoudig en realtime inzichten te verkrijgen, waarmee commerciële diensten (customer experience) en logistieke processen (operational excellence) vergaand kunnen worden geoptimaliseerd om zo klanten beter te kunnen bedienen. Wij doen dit op een transparante wijze waarbij privacy hoog in het vaandel staat. 

Weet u waar uw kansen liggen?

Als u een bepaalde vraag of behoefte heeft, kijken we graag met u naar uw kansen. Wij onderscheiden twee thema’s om uw dienstverlening en logistieke processen te bekijken en te verbeteren. Uiteraard denken we ook graag met u mee voor specifieke wensen.

Benieuwd naar hoe we u kunnen helpen groei te realiseren? Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Aanhef