Hogere klanttevredenheid

met data oplossingen

De (online) consument wordt steeds kritischer en veeleisender. Met de realtime data oplossingen vergroot u het gebruiksgemak van uw e-commerce platform en verhoogt u de klanttevredenheid van uw klanten. En daarmee uw conversie. Het automatisch aanvullen van het bij ons bekende adres bijvoorbeeld van uw klant is voor uw klant niet alleen gemakkelijk, maar wekt bovendien vertrouwen. Daar doet u dus dubbel uw voordeel mee.

Adrescheck Nationaal

Met de Adrescheck Nationaal bieden we u een manier om ervoor te zorgen dat Nederlandse adresgegevens tijden invoer worden gecontroleerd en aangevuld vóórdat deze in uw systeem terecht komen. Zo verbetert u de gebruikservaring van uw klanten, verhoogt u de conversie en voorkomt u retourzendingen en fraude.

Meer informatie

Adrescheck Internationaal

Met de Adrescheck Internationaal zorgt u ervoor dat Europese adresgegevens tijdens de invoer worden gecontroleerd en aangevuld vóórdat deze in uw systeem terecht komen. Zo verbetert u de gebruikservaring van uw klanten, verhoogt u de conversie en voorkomt u retourzendingen en fraude.

Meer informatie

Geo Adrescheck Nationaal

Vergroot uw efficiency en de gebruikservaring van uw klant door het bezorgadres aan te vullen met geografische coördinaten. Hierdoor weet u tot op de meter precies de afstand tot het bezorgadres, evenals de afstand tussen verschillende bezorgadressen.

Meer informatie

BusinessView

BusinessView geeft de mogelijkheid om uw klantenbestand te structureren, analyseren, verrijken en schonen. Hierdoor houdt u uw contactgegevens op orde en actueel, verkrijgt u meer inzicht in soortgelijke prospects en blijft de kwaliteit van uw data continue gewaarborgd. Beschikbaar middels CRM of in de vorm van een app.

Meer informatie

Formulierenverwerking

Met Formulierenverwerking kunt u verschillende vormen van formulieren laten verwerken en digitaliseren. Hierbij kan worden gedacht aan bijvoorbeeld aanvraagformulieren, enquêteformulieren of orderformulieren. Het betreft hier altijd een maatwerk oplossing waarbij klantconfiguratie nodig is.

Meer informatie

IBAN-check Nationaal

Met de IBAN-check Nationaal worden realtime de IBAN-gegevens van een rekeningnummer aangevuld, zoals de landcode, de bankcode en het controlenummer. De IBAN-check Nationaal vereenvoudigt en versnelt het bestelproces in uw webwinkel en verlaagt het risico op overboekingen naar onjuiste rekeningnummers.

Meer informatie

Adrescheck Basis Nationaal – binnenkort beschikbaar

Met de Adrescheck Basis Nationaal bieden we u een manier om ervoor te zorgen dat Nederlandse adresgegevens tijdens invoer, op reeksniveau, worden gecontroleerd en aangevuld vóórdat deze in uw systeem terecht komen. Zo verbetert u de gebruikservaring van uw klanten, verhoogt u de conversie en voorkomt u retourzendingen en fraude.

Meer informatie

Bedrijfscheck Nationaal - binnenkort beschikbaar

Wilt u exact weten wie uw klant is? Onjuiste klantgegevens in uw database leiden tot fouten en onnodige kosten. De kwaliteit van uw bestanden hangt niet alleen af van technologie, maar vooral van werkprocessen en bedrijfscultuur. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw processen op orde zijn, dat uw data structureel wordt onderhouden en dat u ziet met wie u zaken doet. De Bedrijfscheck Nationaal biedt hier een oplossing in.

Meer informatie

Probeer nu zelf

Wilt u deze services testen in uw eigen website of applicatie? Vraag dan uw gratis API key aan op ons Developer Center. Hier vindt u ook alle technische documentatie over de koppelingen met PostNL.

Naar Developer Center