IBAN-check Nationaal

Realtime controle op juiste rekeningnummers

Met de IBAN-check Nationaal worden realtime de IBAN-gegevens van een rekeningnummer aangevuld, zoals de landcode, de bankcode en het controlenummer. De IBAN-check Nationaal vereenvoudigt en versnelt het bestelproces in uw webwinkel en verlaagt het risico op overboekingen naar onjuiste rekeningnummers.

De IBAN-check kunt u ook gebruiken om uw klanten gewoon het 'oude' voor hen vertrouwde rekeningnummer te laten invoeren tijdens een aankoop in uw webwinkel. De IBAN-check maakt van het rekeningnummer automatisch een geldig IBAN. Ook geeft de IBAN-check foutief ingevoerde rekeningnummers aan. Met deze controle verbetert u de gebruikservaring van uw klanten, verhoogt u de conversie en voorkomt u foutieve overboekingen.

Voordelen van IBAN-check Nationaal

  • Realtime, zonder hinder voor uw klant
  • Landcode, bankcode en controlenummer automatisch aangevuld
  • Verhoging conversie en klanttevredenheid
  • Voorkomt foutieve banktransacties
  • Via API eenvoudig te integreren

Wat kost de IBAN-check Nationaal?

Uw wensen en flexibiliteit staan centraal. Om deze flexibiliteit te bevorderen werken we niet met een vast abonnement, maar met bundels van 5.000, 10.000, 25.000, 50.000 of 100.000 tikken. Hoe meer tikken u gebruikt, hoe goedkoper de tikken worden. Dus op basis van het aantal te verwachten validaties koopt u een bundel in. U kunt natuurlijk altijd tussentijds een bundel ophogen. Afhankelijk van het product is een tik in te kopen vanaf 5.4 cent. Iedere bundel is 12 maanden geldig. Zodra u uw bundel heeft verbruikt, kunnen wij deze naar wens automatisch voor u verlengen.

Ga naar het PostNL Developer Center