Menu

API's voor logistieke processen

Controleer realtime data invoer

Optimaliseer uw logistiek processen met onze API oplossingen. Hiermee controleert u realtime de invoer van data voordat deze in uw systemen terecht komen.

Adrescheck Nationaal

Met de Adrescheck Nationaal bieden we u een manier om ervoor te zorgen dat Nederlandse adresgegevens tijden invoer worden gecontroleerd en aangevuld vóórdat deze in uw systeem terecht komen. Zo verbetert u de gebruikservaring van uw klanten, verhoogt u de conversie en voorkomt u retourzendingen en fraude.

Meer over Adrescheck Nationaal

Adrescheck Basis Nationaal

Met de Adrescheck Basis Nationaal bieden we u een manier om ervoor te zorgen dat Nederlandse adresgegevens tijdens invoer, op reeksniveau, worden gecontroleerd en aangevuld vóórdat deze in uw systeem terecht komen. Zo verbetert u de gebruikservaring van uw klanten, verhoogt u de conversie en voorkomt u retourzendingen en fraude.

Meer over Adrescheck Basis Nationaal

Adrescheck Internationaal

Met de Adrescheck Internationaal zorgt u ervoor dat Europese adresgegevens tijdens de invoer worden gecontroleerd en aangevuld vóórdat deze in uw systeem terecht komen. Zo verbetert u de gebruikservaring van uw klanten, verhoogt u de conversie en voorkomt u retourzendingen en fraude.

Meer over Adrescheck Internationaal

Brievenbuscheck

Met de Brievenbuscheck Nationaal checkt u op basis van de postcode en huisnummer de kans dat een zending in de brievenbus op een adres geleverd kan worden. Hiermee kan eenvoudig vantevoren worden bepaald via welk netwerk u uw zendingen het best kunt versturen (brievenbuspakje vs. regulier pakket). Zo krijgt u meer inzicht in uw leveringen en bespaart u op verzend- en eventuele retourkosten.

Geo Adrescheck Nationaal

Vergroot uw efficiency en de gebruikservaring van uw klant door het bezorgadres aan te vullen met geografische coördinaten. Hierdoor weet u tot op de meter precies de afstand tot het bezorgadres, evenals de afstand tussen verschillende bezorgadressen.

Meer over Geo Adrescheck Nationaal


Wilt u gebruik maken van deze oplossingen, neem dan contact met ons op.

Aanhef

Probeer nu zelf

Wilt u deze services testen in uw eigen website of applicatie? Vraag dan uw gratis API key aan op ons Developer Center. Hier vindt u ook alle technische documentatie over de koppelingen met PostNL.

Naar Developer Center