Menu

Adrescheck Internationaal

Altijd de juiste adresdata in uw systeem

Met de Adrescheck Internationaal zorgt u ervoor dat Europese adresgegevens tijdens de invoer worden gecontroleerd en aangevuld vóórdat deze in uw systeem terecht komen. Zo verbetert u de gebruikservaring van uw klanten, verhoogt u de conversie en voorkomt u retourzendingen en fraude.

Verzending binnen Nederland? Ga naar Adrescheck Nationaal.

Als u veel verstuurt naar internationale adressen, dan weet u dat er veel fout kan gaan in de adressering, nog meer dan bij een adres in Nederland. Elk land kent immers zijn eigen adresstructuur. Afwijkingen van het standaardformat kunnen vertraging opleveren of zelfs ervoor zorgen dat uw zending helemaal niet aankomt.

Gevolgen voor goederenverzending: hoge retourkosten en vertraging

Wanneer uw verzending vanwege onjuiste adressering retour komt, brengt het een aantal onnodige kosten met zich mee die sterk kunnen oplopen. Denk aan de kosten van de retourzending zelf, de verwerking door uw medewerkers en het opnieuw moeten verzenden. En niet onbelangrijk, uw klant ervaart een vertraging.

Voordelen van Adrescheck Internationaal

  • Razendsnel, zonder dat uw klant het merkt 
  • Systeem ondersteunt meertaligheid en afwijkende alfabetten 
  • Werkt in vrijwel heel Europa (exclusief Nederland)
  • Via API eenvoudig te integreren 
  • Geeft zekerheid over de juistheid van een adres vóór verzending 
  • Automatisch de juiste adresstructuur voor 51 landen

Hoe werkt het?

Vergroot uw conversie in het buitenland. Wij controleren realtime of het afleveradres in het buitenland klopt. Zo verbetert u de gebruikservaring van uw klanten, verhoogt u de conversie en voorkomt u retourzendingen en fraude.

Vraag een testaccount aan met 250 gratis hits Bekijk de specificaties van het api-protocol

Wat kost het?

Uw wensen en flexibiliteit staan centraal. Om deze flexibiliteit te bevorderen werken we niet met een vast abonnement, maar met bundels van 5.000, 10.000, 40.000, 60.000 of 100.000 tikken. Hoe meer tikken u gebruikt, hoe goedkoper de tikken worden. Dus op basis van het aantal te verwachten validaties koopt u een bundel in. U kunt natuurlijk altijd tussentijds een bundel ophogen. Iedere bundel is 12 maanden geldig. Zodra u uw bundel heeft verbruikt, kunnen wij deze naar wens automatisch voor u verlengen.

Bekijk de licentievoorwaarden van de Adrescheck Internationaal (pdf)