Menu

Adrescheck Nationaal

Altijd de juiste adresdata in uw systeem

Met de Adrescheck Nationaal bieden we u een manier om ervoor te zorgen dat Nederlandse adresgegevens tijdens invoer worden gecontroleerd en aangevuld vóórdat deze in uw systeem terecht komen. Zo verbetert u de gebruikservaring van uw klanten, verhoogt u de conversie en voorkomt u retourzendingen en fraude.

Verzending naar het buitenland? Ga naar Adrescheck Internationaal.

Voordelen van Adrescheck Nationaal

  • Realtime, zonder hinder voor uw klant 
  • Schrijf-, lees- en typefouten direct gecorrigeerd 
  • Verhoging ‘first time right’ leveringen 
  • Via API eenvoudig te integreren

Hoe werkt het?

Met de Adrescheck Nationaal wordt een check gedaan met als referentiebestand de Postcodetabel op Huisnummerniveau. Alleen het invullen van postcode en huisnummertoevoeging is voldoende om de overige adresgegevens, zoals straatnaam en woonplaats automatisch te laten verschijnen. Ook is het mogelijk om juist alléén de postcode bij een specifiek adres te zoeken. U kunt de Adrescheck Nationaal hiervoor inzetten in bijvoorbeeld uw CRM-systeem, maar natuurlijk ook op webformulieren. U bent dus altijd verzekerd van actuele, correcte en volledige gegevens.

Tijdens het check-out proces van uw klanten controleren wij of het afleveradres echt bestaat, tot aan de huisnummertoevoeging toe. Zo verbetert u de gebruikservaring van uw klanten, verhoogt u de conversie en voorkomt u retourzendingen en fraude.

Vraag een testaccount aan met 250 gratis hits Bekijk de specificaties van het api-protocol

Wat kost het?

Uw wensen en flexibiliteit staan centraal. Om deze flexibiliteit te bevorderen werken we niet met een vast abonnement, maar met bundels van 5.000, 10.000, 40.000, 60.000 of 100.000 tikken. Hoe meer tikken u gebruikt, hoe goedkoper de tikken worden. Dus op basis van het aantal te verwachten validaties koopt u een bundel in. U kunt natuurlijk altijd tussentijds een bundel ophogen. Iedere bundel is 12 maanden geldig. Zodra u uw bundel heeft verbruikt, kunnen wij deze naar wens automatisch voor u verlengen.

Bekijk de licentievoorwaarden van de Adrescheck Nationaal (pdf)