Menu

Geo Adrescheck Nationaal

Voorzie adresgegevens van geografische coördinaten

Vergroot uw efficiency en de gebruikservaring van uw klant door het bezorgadres aan te vullen met geografische coördinaten. Hierdoor weet u tot op de meter precies de afstand tot het bezorgadres, evenals de afstand tussen verschillende bezorgadressen.

Met de Geo Adrescheck Nationaal ontvangt u alle voordelen van de Adrescheck Nationaal, waarbij u hiermee tevens een coördinaat bij het adres ontvangt. Verlaag kosten en verbeter de gebruikservaring van uw klant, door een bezorglocatie of pick-up point aan te vullen met geografische coördinaten. Zodat u deze op een kaart kunt tonen en afstanden en transport tijden naar en tussen locaties nauwkeurig kunt berekenen.

Voordelen van Geo Adrescheck Nationaal

  • Bepaal zeer nauwkeurig de afstand tot het bezorgadres 
  • Bepaal zeer nauwkeurig de afstand tussen bezorgadressen 
  • Creëer zeer accurate kaarten en routes 
  • Via API eenvoudig te integreren

Vraag een testaccount aan met 250 gratis hits Bekijk de specificaties van het api-protocol Bekijk de licentievoorwaarden van de GEO Adrescheck Nationaal

Wat kost het?

Uw wensen en flexibiliteit staan centraal. Om deze flexibiliteit te bevorderen werken we niet met een vast abonnement, maar met bundels van 5.000, 10.000, 40.000, 60.000 of 100.000 tikken. Hoe meer tikken u gebruikt, hoe goedkoper de tikken worden. Dus op basis van het aantal te verwachten validaties koopt u een bundel in. U kunt natuurlijk altijd tussentijds een bundel ophogen. Iedere bundel is 12 maanden geldig. Zodra u uw bundel heeft verbruikt, kunnen wij deze naar wens automatisch voor u verlengen.

Bekijk de licentievoorwaarden van de GEO Adrescheck Nationaal (pdf)