Menu

Moeite met Document Management?

We voeren de complete regie over uw informatiestromen

Van data capture tot archivering. Hierdoor verlopen uw primaire processen efficienter en sneller. Onze activiteiten beperken zich niet tot scannen en data-entry alleen. Op allerlei manieren kunnen we u helpen bij het organiseren en beheren van uw informatieketen. Dit doen we voor zowel papieren als digitale stromen.

Hoe werkt het?

We kunnen de complete regie voeren over uw informatiestromen en documentketens. Daarvoor ontwikkelen we bijvoorbeeld platforms waar verschillende gebruikers toegang toe hebben. Wat ze kunnen en mogen, is afhankelijk van de rechten en plichten die u ze geeft. Zo heeft een callcentermedewerker toegang tot andere informatie dan een manager van een financiële afdeling.

Enkele voorbeelden

  • Een e-tailer krijgt dagelijks via meerdere kanalen bestellingen binnen. Deze moeten zo snel mogelijk worden bezorgd. Wij verzamelen en leveren de orderdata.
  • Een laboratorium krijgt dagelijks informatie op basis van monsters uit het hele land. Wij verzamelen deze informatie, ongeacht of deze digitaal of fysiek is. De informatie wordt door de klant gebruikt om zijn producten te optimaliseren.
  • Een energiemaatschappij krijgt via diverse kanalen (webformulieren, telefoontjes, antwoordkaarten) meterstanden van consumenten aangeleverd. Wij verwerken al deze informatie en leveren ze in één format aan. Op basis van deze informatie stuurt het energiebedrijf facturen uit en werkt het zijn klantenbestand bij.

Voordelen

  • Wij verzamelen alle inkomende data, ongeacht of deze fysiek of digitaal zijn. Wij leveren dit snel en efficiënt op één (digitale) locatie, elke dag, in het door u gewenste formaat.
  • Ketenregie: U heeft één aanspreekpunt voor de hele documentketen, onafhankelijk van het aantal leveranciers zoals scanbedrijven, data entry-bedrijven, formulierbouwers en workflowleveranciers.
  • Of het nu gaat om scannen, data-entry of complete ketenregie, we bieden de beste oplossing die beschikbaar is op de markt voor uw behoefte. 

 
Wilt u gebruik maken van deze oplossingen, neem dan contact met ons op.

Aanhef