Menu

Partner worden

Ontvang commissie als u de data oplossingen integreert

Door ons dataplatform zijn wij in staat om snel nieuwe, unieke API’s samen met u voor uw klanten te ontwikkelen op basis van onze eigen (logistieke) data en externe databronnen, om zo ook uw positie bij uw klanten te versterken.

Integreert u onze diensten bijvoorbeeld in uw software, CRM-systeem of e-commerce platforms of app’s, dan bieden wij u een interessante commissie. Neem contact op voor meer informatie.

Wat levert het u op?

Het levert u extra inkomsten op en u profiteert van een beproefd commissiemodel. En het stelt u in staat om uw klanten nog meer aan u te binden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze partner managers.

Voor wie?

De API’s worden afgerekend per transactie, waarover de commissie wordt berekend. Hierdoor zijn onze API’s geschikt voor zowel grote als kleine organisaties. Het dataplatform biedt een gebruiksvriendelijk platform, waarin u uw klanten gemakkelijk kunt beheren.

Hoe te implementeren?

Elke API is aan te roepen via protocollen en formats die voldoen aan de marktstandaard, met een zeer korte implementatietijd. U ontvangt via de developersportal een API key.

Kan ik gratis testen?

Uiteraard bieden we de mogelijkheid om te testen met onze API’s, zowel technisch, als inhoudelijk. Op deze manier kunnen uw klanten de voordelen van onze producten zelf ervaren. Laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij binnen een werkdag contact met u op.

Partner ondersteuning

Contactgegevens

Gratis technische ondersteuning:
datasolutions@postnl.nl
Verkoop informatie:
+31 (0)88 2363747 of datasolutions@postnl.nl

Contact

Benieuwd naar hoe we u kunnen helpen groei te realiseren? Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Aanhef