Sneller groeien

met data oplossingen

Als ondernemer weet u dat groei cruciaal is. De concurrentie zit immers ook niet stil. Onze data oplossingen helpen u sneller groeien. Dit geeft u klant gebruiksgemak en een vertrouwd gevoel, waardoor hij of zij minder snel zal wegklikken zonder een aankoop te hebben gedaan. Daarmee verhoogt u uw conversie en verlaagt u het aantal retourzendingen vanwege niet-bestaande of onjuiste adresseringen. Kort en goed: meer omzet, minder kosten.

Adrescheck Nationaal

Met de Adrescheck Nationaal bieden we u een manier om ervoor te zorgen dat Nederlandse adresgegevens tijdens invoer worden gecontroleerd en aangevuld vóórdat deze in uw systeem terecht komen. Zo verbetert u de gebruikservaring van uw klanten, verhoogt u de conversie en voorkomt u retourzendingen en fraude.

Meer informatie

Adrescheck Internationaal

Met de Adrescheck Internationaal zorgt u ervoor dat Europese adresgegevens tijdens de invoer worden gecontroleerd en aangevuld vóórdat deze in uw systeem terecht komen. Zo verbetert u de gebruikservaring van uw klanten, verhoogt u de conversie en voorkomt u retourzendingen en fraude.

Meer informatie

Geo Adrescheck Nationaal

Vergroot uw efficiency en de gebruikservaring van uw klant door het bezorgadres aan te vullen met geografische coördinaten. Hierdoor weet u tot op de meter precies de afstand tot het bezorgadres, evenals de afstand tussen verschillende bezorgadressen.

Meer informatie

Postcodetabel

De Postcodetabel (PCT) biedt een overzicht van alle officiële postcodes en adressen van Nederland. De Postcodetabel van PostNL is gebaseerd op de postcodegegevens van PostNL en bevat alle woonplaatsen, straten en postcodes van Nederland met bijbehorende huisnummers of huisnummerreeksen.

Meer informatie

Adrescheck Basis Nationaal - binnenkort beschikbaar

Altijd de juiste adresdata in uw systeem op reeksniveau

Met de Adrescheck Basis Nationaal bieden we u een manier om ervoor te zorgen dat Nederlandse adresgegevens tijdens invoer, op reeksniveau, worden gecontroleerd en aangevuld vóórdat deze in uw systeem terecht komen. Zo verbetert u de gebruikservaring van uw klanten, verhoogt u de conversie en voorkomt u retourzendingen en fraude.

Meer informatie

BusinessView

BusinessView geeft de mogelijkheid om uw klantenbestand te structureren, analyseren, verrijken en schonen. Hierdoor houdt u uw contactgegevens op orde en actueel, verkrijgt u meer inzicht in soortgelijke prospects en blijft de kwaliteit van uw data continue gewaarborgd. Beschikbaar middels CRM of in de vorm van een app.

Meer informatie

Videocoderen

PostNL ondersteunt diverse (post)organisaties in Europa met het verwerken van informatie die nodig is om hun postproces gestroomlijnd te laten verlopen. Dit wordt onder andere gedaan voor generieke post en pakket sorteerprocessen ter voorkoming van rejects en handmatige sortering. Het bekendste voorbeeld is het product videocoderen van niet-automatisch-leesbare adressen.

Meer informatie

IBAN-check Nationaal

Met de IBAN-check Nationaal worden realtime de IBAN-gegevens van een rekeningnummer aangevuld, zoals de landcode, de bankcode en het controlenummer. De IBAN-check Nationaal vereenvoudigt en versnelt het bestelproces in uw webwinkel en verlaagt het risico op overboekingen naar onjuiste rekeningnummers.

Meer informatie

Kredietcheck Zakelijk Nationaal

Met Kredietcheck Zakelijk kunt u een kredietwaardigheidstoets uitvoeren voor een zakelijke dienstverlener waarbij een Creditflag, een Kredietadvies en/of een PD-rating terug gegeven kan worden. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn in het acceptatieproces van nieuwe klanten.

Meer informatie

Kredietcheck Consument - binnenkort beschikbaar

Met de Kredietcheck kunt u inzicht krijgen in de betalingsverwachting van uw klanten. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn in het acceptatieproces van nieuwe klanten. Met deze informatie kunt u bijvoorbeeld bepalen welke betaalwijze u uw klanten wilt aanbieden.

Meer informatie

Probeer nu zelf

Wilt u deze services testen in uw eigen website of applicatie? Vraag dan uw gratis API key aan op ons Developer Center. Hier vindt u ook alle technische documentatie over de koppelingen met PostNL.

Naar Developer Center