Factuurproces uitbesteden

Besteed uw facturatieproces uit en behoud de controle

PostNL heeft verschillende oplossingen voor het beheer, de verwerking en de distributie van uw financiële documenten. Zowel digitaal als op papier, of een combinatie daarvan. Wij bieden de juiste oplossing, zowel voor verwerking van één aangetekende aanmaning als uw gehele internationale factuurproces.

Print & Verzend Op Maat

Verstuurt u regelmatig grote hoeveelheden post? Bijvoorbeeld facturen, rekeningoverzichten, bestelformulieren of polissen? Dan is Print en Verzend Op Maat interessant voor u. Besteed het print-, vouw- en verzendwerk aan ons uit.

Meer over Print & Verzend Op Maat

SmartArchive

Maak met SmartArchive al uw documenten en (klant)correspondentie toegankelijk voor callcentermedewerkers, klantenservice of administratie. Direct toegang tot de klantgeschiedenis, en eenvoudig aan te vullen.

Meer over SmartArchive

AcceptEmail

Wij versturen uw factuur per e-mail naar uw klant. Uw klant kan de factuur daarna eenvoudig betalen. Komt uw factuur niet aan of blijft deze ongeopend? Dan versturen wij de factuur alsnog per post.

Meer over AcceptEmail

Business Portal

Uw klanten krijgen op uw website een eigen portaal, Business Portal. Daar kunnen zij zelf kiezen hoe ze uw documenten en facturen willen ontvangen: digitaal, per post of rechtstreeks in hun boekhoudpakket.

Meer over Business Portal

Centralised Billing

Heeft u vestigingen in meerdere Europese landen, maar wilt u uw facturen vanuit één centraal punt verwerken? Wij printen en verzenden uw facturen vanuit een centraal punt met Centralised Billing.

Meer over Centralised Billing

Full Color

U wilt uw facturen combineren met een inprint acceptgiro en eventueel een reclameboodschap. Dan is Full Color iets voor u. Een professionele uitstraling en u bespaart op printkosten en distributie.

Meer over Full Color

Simpler Invoicing

Met Simpler Invoicing factureert u eenvoudig aan uw klanten vanuit uw boekhoudpakket. Zonder ingewikkelde aanpassingen van uw ICT infrastructuur. U bespaart ook op print- en verzendkosten.

Meer over Simpler Invoicing