Full Color

Uw factuur kleur geven betaalt zich uit

Kleurgebruik heeft een gunstig effect op uw facturenpost. De ervaring leert dat een full color factuur invloed heeft op het betaalbedrag. Ook kunt u op uw facturen een reclameboodschap in full color laten printen. Zo maakt u van facturenpost een effectieve marketingtool.

Al uw print-, vouw- en verzendwerk uitbesteden? Maak gebruik van Print & Verzend Op Maat.

De voordelen van full color

  • Helder: verduidelijkt uw boodschap
  • Effectief: snelle betaling facturen
  • Onderscheidend: u valt meer op
  • Effect: meer reacties en hogere klanttevredenheid
  • Beeldvorming: positief effect op uw imago

Wat kost het?

Voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.

Neem direct contact met ons op

Bespaar op printkosten en distributie

Full color drukt de printkosten. Dubbelzijdig printen is mogelijk en u bespaart porti- en couverteerkosten. Bijlagen, zoals gepersonaliseerde coupons of inserts, kunt u in een keer meeprinten. Dit is vaak goedkoper dan los.

Daarnaast werkt u flexibeler en efficiënter: u heeft geen voorraad nodig van voorbedrukt papier omdat al uw gegevens in een keer worden geprint op blanco papier.

Hoe werkt het?

Door digitale printtechnieken krijgt u vele extra mogelijkheden. 

Maak van uw facturenpost een marketingtool 

Het is mogelijk om op uw facturen een reclameboodschap in kleur te laten printen. Omdat facturen een hoge attentiewaarde hebben, is er meer aandacht voor uw boodschap dan bij commerciële mailings. Zo maakt u van facturenpost een effectieve marketingtool. 

Doelgroep en kleur 

U kunt kleuren gedifferentieerd, persoonlijk inzetten. Kleurbeleving verschilt namelijk per sekse of doelgroep. Die persoonlijke communicatie is de kracht van full color. De kwaliteit van uw database is daarom belangrijker dan bij reguliere mailings, die doorgaans in één kleur worden geprint. U haalt het maximale uit de informatie die in uw database is opgeslagen. Wij adviseren u graag. 

Acceptgiro’s: productie en inprint in één keer

Als PostNL zijn we gecertificeerd voor het full color printen van acceptgiroformulieren. Dat betekent dat we uw acceptgiro’s, inclusief de variabele gegevens, in een keer kunnen printen en voorzien van een perforatierand. U werkt dus efficiënter dan voorheen, toen de productie en het inprinten van de acceptgiro’s nog los van elkaar stonden. 

Meer specificaties over het printen en verzenden van uw facturen vindt u onder Print & Verzend Op Maat. 

Full Color aanvragen?

Neem direct contact met ons op