Veel facturen versturen

Slim en efficiënt facturen produceren en verzenden

PostNL biedt u meerdere manieren om uw facturatieproces te organiseren. Kies de manier die bij uw organisatie en klanten past.

Tijd besparen en uw facturen laten ophalen? Maak gebruik van de Haalservice.

Zelf voordelig frankeren

Verstuurt u regelmatig tien poststukken of meer per dag? Dan bespaart de NetSet-frankeermachine u tijd en geld. Postzegels plakken hoeft niet meer en u frankeert altijd het meest voordelige bedrag.

Meer over NetSet-frankeermachine

Grote hoeveelheden post versturen

Post van dezelfde afmetingen en hetzelfde gewicht kunt u vanaf een minimum van 250 stuks eenvoudig en voordelig als Partijenpost versturen. Een partij met stukken post van verschillende afmetingen en gewicht? U zorgt voor de aanduiding PostNL Port Betaald en wij regelen de rest.

Meer over Partijenpost

Digitaal factuur sturen, snel en zeker

U kunt uw facturen ook digitaal versturen. Met AcceptEmail weet u zeker dat ze altijd aankomen en zo snel mogelijk worden betaald. Met een paar muisklikken kan uw klant de factuur eenvoudig voldoen.

Meer over AcceptEmail

Grote stromen post

Verstuurt u vaak grote stromen post? Bijvoorbeeld direct mailings of periodieke overzichten? Ook het print-, vouw- en verzendwerk van deze post kunt u tijdelijk of structureel aan ons uitbesteden.

Meer over Print & Verzend Op Maat

Gemak voor uzelf en uw klant

Maak het uw klanten én uzelf gemakkelijk met de Business Portal. Op uw online portal kiezen uw klanten hoe ze uw documenten willen ontvangen: per post of digitaal. Wij helpen u het facturatieproces efficiënt en klantgericht in te richten.

Meer over Business Portal

Zeker van ontvangst

Herinneringen en aanmaningen kunt u voor extra zekerheid versturen per aangetekende post. U bent zeker van ontvangst, dus uw klant kan achteraf nooit zeggen dat de herinnering niet is aangekomen.

Meer over Aangetekende aanmaning

Dit wordt niet getoond

Dit wordt niet getoond

Chatten

Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs.

Direct chatten

Dit wordt niet getoond

Dit wordt niet getoond

Chatten

Start direct een chatgesprek met een van onze adviseurs. Voor vragen over Track & Trace verzoeken wij u te kiezen voor een andere contactoptie.

Direct chatten

We zijn tijdelijk niet bereikbaar via WhatsApp