Menu

Verkoop bloemen en planten in je webwinkel

Laat je omzet groeien met Flora@Home

Wil je dagverse bloemen en planten in je webwinkel verkopen maar heb je zelf geen groene vingers? Met onze API-koppeling voeg je eenvoudig bloemen en planten toe aan je assortiment. Zonder dat er een plant in je magazijn komt. Bovendien zetten onze experts graag een stap extra voor je om samen kansen op het gebied van e-commerce en logistiek te benutten.

Heb je zelf een kwekerij? Bekijk dan hoe kwekers van deze samenwerking profiteren.

Regel direct

Direct aan de slag?
Maak een account aan
Meer informatie?

Fulfilment download whitepaper

Vraag het magazine aan!

Het Flora@Home Magazine staat vol met interessante artikelen, leuke weetjes en innovatieve concepten.

Aanvragen

De voordelen van Flora@Home van PostNL

  • Bloemen langer vers met onze speciale verpakking
  • Snelle bezorging binnen Benelux en Europa
  • Geen voorraadrisico, je verkoopt rechtstreeks uit onze voorraad
  • Wij regelen alles, van content tot bestelling en verzending
  • Gratis implementeren met API, WooCommerce-plugin of Flora@Home CCV Shop applicatie

Hoe werkt het?

Bloemen en planten verkopen in je webwinkel zonder dat je ze hoeft te verzorgen, op voorraad te hebben, te verpakken en te verzenden. Hoe werkt dat? 

Heel eenvoudig: door een koppeling te maken met onze Flora@Home-API. Bestellingen van je klanten gaan dan rechtstreeks naar de kweker. Hij maakt deze klaar voor verzending en wij doen de bezorging. 

Voeg in drie stappen bloemen en planten toe aan je webwinkel

1. Maak een account aan op Flora@Home
Dit is binnen 5 minuten geregeld. Met een account kun je gelijk beginnen met het verkopen van bloemen en planten. Let op: ze staat nog niet in je eigen webshop. 

2. Gebruik onze API, CCV Shop of WooCommerce-plugin
Na het aanmaken van je account, ontvang je van ons een unieke API key. Deze ‘sleutel’ gebruik je om onze API in te bouwen op je website. Dit kun je zelf doen of laten doen door een developer. Maak je gebruik van WordPress of WooCommerce?  Installeer dan onze speciale WooCommerce-plugin en je kunt direct aan de slag.

3. Kies je aanbod
Als je inlogt op je account, wordt de selectie bloemen en planten automatisch ingeladen in je webshop. Dit gebeurt dankzij de ingebouwde API. Bepaal nu welke bloemen en planten je webshop mogen opfleuren. 

Je kunt je zendingen bovendien ook personaliseren. Bijvoorbeeld met bedrukte verpakkingen of een kaartje. Dit maakt het bloemetje nog persoonlijker.   

Maak een account aan

Wat kost het?

Het gebruik van Flora@Home is gratis. Wanneer je een product verkoopt (thuisbezorgd en al), betaal je aan ons een klein bedrag. Welke prijs je aan je klanten vraagt, is uiteraard aan jou. Zo bepaal je zelf de marge.

Voor onze internationale groeiambities is PostNL een hele belangrijke partner.

Een stap verder voor Botanicly 

Wij helpen de Duitse webwinkel Botanicly met groei in heel Europa. Bijvoorbeeld met advies over vervoerders in Spanje en Italië. Bovendien zorgen onze speciale verpakkingen er voor dat de kwaliteit van de bloemen en planten tijdens het transport behouden blijft. Het resultaat? Tevreden klanten over de snelle levering en kwaliteit van bezorging.

Lees meer over onze samenwerking met Botanicly.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of neem zelf contact op via 088-22 55 681 of flora@postnl.nl.