Flora@Home voor kwekers

Meer omzet door nieuwe verkoopkanalen en slimme logistiek

Kweek je bloemen en planten en ben je op zoek naar een grotere afzetmarkt? Of zoek je kansen om je logistieke keten te verbeteren? Flora@Home van PostNL stelt je in staat om via meerdere webwinkels te verkopen en je keten slimmer in te richten. Bijvoorbeeld met internationale bezorging en speciale verpakkingen.

De voordelen van Flora@Home voor kwekers

  • Directe verkoop, zonder tussenkomst groothandels
  • Bereik eenvoudig klanten in het buitenland
  • Speciale verpakkingen voor bloemen en planten
  • Snelle en betrouwbare bezorging in heel Europa
  • Uitgebreide kennis over e-commerce en logistiek

Hoe kunnen we jou helpen groeien?

Als kwekerijhouder steek je veel tijd en energie in de productie van bloemen en planten. Je wilt je klanten de beste producten bieden tegen een scherpe prijs. Hoe bereik je dit? We kunnen je op verschillende manier helpen. 

Directe levering aan de consument 

Je wilt een grotere afzetmarkt, maar waar vind je nieuwe klanten? Met Flora@Home verkoop je direct jouw bloemen en planten via bij ons aangesloten webwinkels. Zonder tussenkomst van een veiling of groothandel. Zo krijg je dus eenvoudig nieuwe klanten, ook in het buitenland. Hierdoor groeit je omzet en voorkom je dat tussenpartijen er met je marge vandoor gaan. 

Slimme logistieke oplossingen en kennis 

Verbeter de logistieke weg die je product aflegt, van kwekerij tot klant. Bijvoorbeeld met onze speciale verpakkingen. Ze zorgen voor betere bescherming, waardoor je bloemen en planten langer vers blijven. Ook kan het zijn dat je naar meerdere landen wilt versturen. Welke vervoerder kies je dan in het buitenland? Of hoe informeer je jouw klanten over de actuele bezorgtijden. Met onze kennis en ervaring in logistiek en e-commerce helpen we je hierbij.

Vanuit de kas direct naar de klant

Sinds 2015 helpen we kwekerij Piet Vijverberg met de bezorging van bloemen en planten in heel Europa. Samen met hen hebben we een webwinkel opgericht. Zo kan de kweker rechtstreeks leveren aan de consument. Zonder tussenkomst van de veiling en andere handelaren.

Lees meer over onze samenwerking met Piet Vijverberg.

Meer weten over de mogelijkheden?

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. Bellen mag ook via +31 (0)6 13 03 77 54 of mail naar flora@postnl.nl. Samen kijken we hoe we je kwekerij kunnen helpen groeien.