Menu

Verkoop bloemen en planten in uw webwinkel

Vergroot uw assortiment én uw omzet

Bloemen en planten zijn prachtige producten die eigenlijk in iedere webwinkel thuishoren. Toch worden ze online maar weinig aangeboden. Jammer, want u hebt uw klanten meer te bieden én ze zorgen voor een mooie cross-sell kans die kan leiden tot meer omzet.

Fulfilment download whitepaper

Vraag het magazine aan!

Het Flora@Home Magazine staat vol met interessante artikelen, leuke weetjes en innovatieve concepten.

Aanvragen

Met onze totaaloplossing voegt u eenvoudig dagverse bloemen en planten toe aan het assortiment van uw webwinkel. Direct van de kweker in Nederland, bezorgd in heel Europa.

De voordelen van Flora@Home van PostNL

  • Hoge kwaliteit, langer vers door speciale verpakking
  • Snelle bezorging binnen Benelux en EU
  • Geen voorraadrisico met dropshipment
  • Totaaloplossing, van content tot fulfilment en verzending
  • Kosteloos implementeren met API of WooCommerce-plugin

Hoe werkt het?

Door een koppeling te maken met onze API, verschijnen de bloemen en planten van Flora@Home gewoon in uw eigen aanbod. Dat gaat heel eenvoudig in 3 stappen.

Stap 1: Creëer uw account
Als eerste maakt u een account aan op Flora@Home. Met dit account kunt u gelijk starten met bloemen en planten verkopen. Ze staan dan alleen nog niet in uw eigen webshop.

Stap 2: Gebruik onze API of WooCommerce-plugin
Is uw account geactiveerd? Dan ontvangt u van ons een unieke API-key. Deze kunt u gebruiken om onze API in te bouwen. Dit kunt u zelf doen of laten doen door een webdeveloper. Maakt uw webwinkel gebruik van Wordpress of WooCommerce? Dan hoeft u alleen onze speciale WooCommerce- plugin te installeren.

Stap 3: Kies uw assortiment
En nu kunt u bepalen welke bloemen en planten uw webshop mogen opfleuren. Als u inlogt op uw account, wordt dankzij de ingebouwde API uw selectie automatisch ingeladen in de webshop.

API key aanvragen

Maak vrijblijvend en gratis een account aan op Floraathome.nl om de API key aan te vragen en deze aan uw IT systeem toe te voegen.

Maak een account aan

Wat kost het?

Flora@Home kost u niets. U betaalt simpelweg per verkocht product, thuisbezorgd en al. Welke prijs u aan uw klant vraagt, is uiteraard aan u. Zo bepaalt u zelf uw marge.

Ook kunt u uw zendingen nog verder personaliseren, met bijvoorbeeld bedrukte verpakkingen of kaartjes. Dit maakt het nog persoonlijker!

Meer weten over deze oplossing?

Vul uw gegevens hieronder in en we nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Of neem contact op via 088-22 55 681 of flora@postnl.nl.

Uw gegevens

Alle gegevens met een * zijn verplicht

Aanhef *
optioneel